Nyhed
Yogatøj, yogatop, organic, økologisk, økologisk bomuld, yoga top med bh, yoga top , yoga top, yoga top m/ bh, yogatop yogamii, dansk, kvalitet, optimeret pasform, blød, behagelig, bæredygtigt, funktionelt, komfortabelt, komfortabel i yogapraksis, yogapraksis, yoga, testet af yogaundervisere, yogamii, yogacollective, yoga collective, yogacollective Aarhus, yogacollective Århus, Aarhus, Århus, yoga Århus, Yoga Aarhus, yogacollective webshop, gots

Yogamii - Yoga Top med bh - Burnt Orange

DKK 360,00

En Yoga Collective favorit


Denne yoga top er en af Yoga Collectives absolutte yndlings. Den er meget populær fordi den er så utrolig behagelig og har indbygget bh. Toppen er lavet af blød økologisk bomuld med elastan for en perfekt stretch-egenskab. Ideel til yoga, pilates og andre former for bevægelse og fitness.

Materiale: 95% økologisk bomuld / 5% elastanYogamii

Inspireret af nordens lys og årstidernes skiften

Med funktionelle detaljer, behagelige materialer og enkelt design klæder vi dig på til at yde dit bedste og få fuldt udbytte af din træning.
For at opfylde de krav, du som dedikeret udøver stiller til dit udstyr, udvikler vi vores kollektioner i samarbejde med professionelle instruktører. Alle har de ligesom vi ambitioner om at udvikle træningstøj med gennemtænkte og velafprøvede features, der gør en forskel.

Læs mere her