Nyhed
Moonchild yoga wear, MY wear, my yoga, yoga top, sports top, designed in denmark, danish design, dansk design, recycled, yoga collective, yoga collective aarhus

Moonchild Yoga Wear MY Flow Tank top - Black

DKK 400,00

MY Flow Tank Top


MY Flow Tank Top fra Moonchild er den perfekte kombination af komfort, stil og funktionalitet. Den kan bruges til både sport og yoga, og den er lavet af hurtigtørrende, let og 100% genanvendt materiale.

Moonchilds Zen top er et godt match til Flow Tank. De lidt store ærmegab i Flow Tank vil lade siden af Zen Top være synlig. På ryggen står der MY WEAR.

Flow Tank sidder løst over kroppen og giver et flot silhuet. Afslutningen af toppen sidder let til, så den ikke flytter for meget på sig under yoga.

Materiale:

  • Super-soft seamless design
  • Eco-friendly Recycled material
  • 100% Recycled PA
  • Designet i Danmark - Produceret in Portugal


Moonchild Yoga Wear

Noget af det vi godt kan lide ved Moonchild er

at Moonchild Yoga Wear er designet i Danmark, og produceret i EU. De har forpligtet sig til høje standarder i forhold til miljøet, i hele produktionsprocessen. Og så holder de til i Aarhus, ligesom os.

Moonchild Yoga Wear tager deres sociale ansvar alvorligt

Moonchild Yoga Wear samarbejder med Women to Women International, der hjælper kvinder der har overlevet krig med at genopbygge deres liv og hverdag.

Læs mere her