0
Følg os på
0
Tilbud
Moonchild yogatøj, moonchild, yogatøj, leggings, yogaleggings, yogacollective aarhus, aarhus, sømløse yogaleggings, sømløst yogatøj, yogashop, yoga shop i aarhus, yoga butik i aarhus

Moonchild Yoga Wear Seamless Leggings - Dandelion - Normalpris 700,-

DKK 350,00

Moonchild Sømløs Legging i Marsala


Moonchild Sømløs Legging i Marsala har et Moonchild freds logo på bagsiden på den ribbede kant over lænden. Efter omhyggelige tests har Moonchild Yoga Wear lavet det perfekte stof, som bevæger sig med dig i dine yogastillinger. Det bløde stof er utrolig let og designet i et sømløst design. Den høje talje sidder over navlen og har optimal strækkeevne og komfort. De sømløse leggings er meget lette og bløde i stoffet og da de strikkes kan de være en smule gennemsigtige i visse yogastillinger. Vi anbefaler dig til at gå en størrelse op.

Stof
 • Blødt og letvægtigt
 • Højtaljede - sidder over din navle
 • Sømløst Strikket stof
 • 93% Polyamid / 7% Elasthan
 • Designet i Aarhus - Produceret i EU

 • OBS: Det anbefales, at du ikke vasker produkterne med skyllemiddel, da det forringer levetiden

  Moonchild Yoga Wear

  Noget af det vi godt kan lide ved Moonchild er

  at Moonchild Yoga Wear er designet i Danmark, og produceret i EU. De har forpligtet sig til høje standarder i forhold til miljøet, i hele produktionsprocessen. Og så holder de til i Aarhus, ligesom os.

  Moonchild Yoga Wear tager deres sociale ansvar alvorligt

  Moonchild Yoga Wear samarbejder med Women to Women International, der hjælper kvinder der har overlevet krig med at genopbygge deres liv og hverdag.

  Læs mere her