Nyhed
Bella beluga er yoga og trænings tøj designet i Danmark. Det er produceret med funktionalitet i tankerne. Bella Belugas signatur tights findes i mange farver og er altid lækkert at have på

Bella Beluga Classic Tights Long - Harbour Blue

DKK 528,00

Tights med god pasform


Disse højtaljede tights fra danske Bella Beluga er strikket i facon med kompressionsteknik hvilket sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal uanset om du er til det mere stille yoga eller en udfordrende vinyasa klasse.

Vi er efterhånden rigtig mange, der udnævner Bella Belugas langen tights som vores foretrukne. Matrialet er åndbart og svedabsorende, hvilket gør dem ideelle både til den træning, der giver sved på panden såvel som mere stille aktiviteter.

Bella Belugas tights er strikket af deres antibakterielle og hurtigttørrende signaturmateriale. Antibakterielt betyder, at dit træningstøj ikke kommer til at lugte efter brug - heller ikke på den lange bane. Du behøver ikke at vaske så ofte og tøjets meget lange levetid er yderligere med til at gøre din træningsgarderobe bæredygtig.

Størrelsesguide:
Størrelserne 1, 2, 3 og 4 svarer hhv. til standardstørrelser XS/S, M, L og XL. Er du i tvivl, kan du med fordel, især hvad angår tights, gå en størrelse op.

Gode råd, der får dit yogatøj til at leve længere:
- Undgå at tørretumble dit yogatøj.
- Brug ikke skyllemiddel, når du vasker det.
- Selvom dit yogatøj er lavet til bevægelse, så undgå at cykle i dine yogabukser. Friktionen mellem inderlår og saddel kan skade syningerne.

Bella Beluga

Det vi godt kan lide ved Bella Beluga er


at de laver tøj, der kan bruges både til yoga, løb og anden træning. Stoffet føles lækkert, og fordi det er vævet er der stort set ingen syninger. På grund af vævningen følger stoffet dine bevægelser, i stedet for at begrænse dem. Og så er vi vilde med deres farver.

Bella Beluga holder til på Fyn, hvor tøjet bliver designet inden det bliver produceret i Europa.