hatha yoga for mænd, mandeyoga, yoga for mænd

Hatha yoga for mænd hver onsdag kl. 19


Hey MAND… Hvorfor dyrker du ikke yoga? Er det fordi, at du er stiv som et bræt? Er det fordi, at yoga ikke er for rigtige mænd? Eller er du måske bange for at blive til grin over for dine venner, eller ligne en klovn til din første yogatime blandt alle de smidige kvinder?

På Hatha yoga for mænd vil jeg introducere dig til yogaens verden. Jeg vil bruge min egen historie og erfaringer som udgangspunkt, og herigennem fortælle hvad jeg oplever yoga er og kan. Vi vil bevæge os igennem mange af de kendte yogastillinger og solhilsner, som ikke bare gør dig stærkere og mere smidig, men hvis formål er at stilne sindet og ”mærke efter”. Sammen vil vi skabe et rum som er nærværende, præstationsfrit og åbent for hvad der må dukke op.

Med disse klasser er mit ønske, at du får en god og sikker oplevelse af yogaens verden, at du opnår større forståelse og nydelse for din egen krop, og ikke mindst erfarer, at du selv er i stand til at bringe dine mange tanker til tavshed.

Klasserne henvender sig til begyndere, og dem som måske har duftet en smule til yoga. Men du er også velkommen, selvom du allerede dyrker yoga og måske bare ønsker en større forståelse for form og teknik i den enkelte stilling. Hvis du har skader eller andre fysiske udfordringer er du velkommen til at kontakte mig og høre om dette hold er noget for dig (contact@jimmischmidt.com).

Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Iklæd dig løst siddende tøj, medbring et åbent sind, og vær forberedt på, at du med stor sandsynlighed er på vej ind i yogaens verden.

Vel og modigt mødt

Jimmi