Maia Jensen


- Medejer og YogalærerMaia underviser i Hatha Flow, Blid Yoga og Yin Yoga.


For mig er yoga en livslang rejse. Yoga er selv-undersøgelse, kropsbevidsthed og -fortrolighed og selvomsorg – og der er altid et lag mere, man kan altid gå dybere. Gennem yoga bliver vi fortrolige med vores krops intelligens, og først når vi bringer vores fokus ned i kroppen, kan vi fuldt ud opleve, hvem vi er.

For mig er yoga også lig med livsglæde. Yoga giver mig både mental og fysisk styrke og hjælper mig til at håndtere livet med alle dets aspekter.

Min største inspiration kommer fra Tara Judelle (Embodied Flow) og Lisa Petersen – begge er inspireret af bl.a. body mind centering, og Birgitte Gorm Hansen (Dynamic Yoga).

På mine hathaklasser har jeg fokus på grounding, på fundamentet, fordi jordforbindelse er væsentlig for, at vi kan mærke os selv i vores krop. Jeg kan godt lide at nørde lidt teknik og anatomi og på den måde øge kropsbevidstheden og fortroligheden med kroppen.

I vinyasa har jeg fokus på flowet, på åndedrættet og overgangene imellem stillinger. Og man kan godt forvente at få sved på panden.

Når jeg underviser yin og blid yoga er der fokus på selvomsorg og den indre oplevelse.

Nadia Lunn


Medejer og yogalærer


Underviser i Hatha Flow, Blid Yoga og Yin YogaNår jeg underviser vil jeg hellere have at, at yogastillingerne føles gode i din krop, end at du ligner en bestemt form, der matcher et billede i en bog. Gennem klasserne undersøger vi hvad der fungerer bedst, og du lærer at mærke om din krop siger 'ja-tak' eller 'nej-tak', til det vi laver. Som underviser sætter jeg pris på, at du tror mere på din krop end på mig.

Jeg er utrolig inspireret af yogalærere som Birgitte Gorm Hansen, Ateeka (somatic yoga) og Joe Barnett (yin yoga).
Jacob Aremark


Underviser i Hatha Flow

Efter at have lavet yoga et års tid, tog jeg i 2005 på skandinavisk yogas intense 3mdrs retreat. Det var super hard core med masser af brune ris, diverse udrensninger og over en måned i total stilhed. Da jeg kom hjem meldte jeg mig på dansk yogas grundige 2årige uddannelse (ca. 900 timer). Derudover er det siden blevet til et utal af workshops og retreats i ind- og udland.

Jeg har undervist alle mulige slags mennesker; mennesker med handicaps, topchefer, seniorer, musikere, skuespillere, eliteidrætsfolk og en masse andre. De sidste par år har jeg mest undervist yogalærere og bl.a. været censor på et par uddannelser.

Min egen praksis har svinget fra det helt hårde Astanga Yoga til det totalt bløde og langsomme og jeg nyder stadig begge dele.

Når jeg ikke er Yogalærer er jeg bl.a. ManuVision kropsterapeut (med klinik hos YogaCollective). Derudover holder jeg workshops og kurser under temaet ‘kroppens ressourcer og potentiale’ for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Se mere om mig på www.aremark.dk

Maria Lauridsen


Underviser i Vinyasa og Hatha Flow

Det er et privilegium og en ære at dele min glæde ved yoga med jer.
Jeg gør mit bedste for at mine hold rummer alle, så der både er mulighed for at blive udfordret og for at tage det stille og roligt. Jeg opfordrer dig til at vende blikket indad og lytte til din krop og intuition, så du finder dit eget udtryk, og så du får øvelserne til at føles fantastiske i din krop. For mig er yoga både meditation i bevægelse og en motionsform, der sagtens kan fremkalde både sved og styrke. Jeg lægger vægt på at yoga ikke kun er fysiske stillinger og inddrager blandt andet meditation, myter, åndedrætsøvelser, chanting, klangskåle og filosofi i undervisningen.

Jeg er 200-timers-certificeret yoga instruktør og Reiki II- certificeret fra Yandara Yoga Institute i Todos Santos, Mexico.

Jeg har en kandidat i antropologi, og jeg er fascineret af, hvordan mennesker på én gang er forskellige og ens.
Jeg tror på at vi alle dybest set ønsker hinanden det bedste.

www.facebook.com/Maria.L.Jensen.yoga og https://marialauridsenjensen.com/

Rikke Brøcker


Underviser i Vinyasa, Hatha Flow og Blid Yoga

Yoga er for mig noget helt unikt og smukt!

Yogaen indeholder det hele, en dybde, en lethed, en glæde, en alvor, en nærvær og balance i det der er, både på og udenfor yoga måtten.

Jeg startede på yoga for mange år siden, og det var noget af en udfordring! Hele min krop reagerede med fysisk ømhed og alverdens tanker kørte rundt i hovedet på mig. På trods af dette, blev jeg ved at vende tilbage til yogaen uge efter uge. Yogaen gav mig nemlig følelsen af, at komme mere og mere ”hjem” i mig selv, både psykisk og fysisk. Wauu, sikke en rejse!

Nu oplever jeg yogaen som en naturlig del af mit liv og det, der er med til at give ekstra overskud, glæde og ro i hverdagen. Jeg holder meget af, at videregive dette til andre som underviser.

Jeg underviser i vinyasa, hatha flow og blid yoga.

Ofte tager mine yoga hold udgangspunkt i et tema og tit er holdene krydret med en åndedrætsteknik eller meditation. Jeg sætter pris på en kombinationen af styrke, leg, ro og åbenhed.

Jeg er uddannet yoga instruktør ved Hamsa Yoga Studio 200 RYT og er certificeret af Yoga Alliance. Jeg har haft egen yoga skole i Peru i flere år, og er løbende på workshops og retreats, både i ind og udland.

Jeg er oprindeligt uddannet psykoterapeut og socialrådgiver. Når jeg ikke står på yoga måtten, er jeg ofte ude at se på verden med et par vandrestøvler rundt om fødderne.

Glæder mig til at se dig!

Dorthe Raakjær


Underviser i Hatha Flow

Yoga gør mig glad! Jeg bliver glad for min krop, og alt det den kan. Jeg bliver glad for livet. Som yogalærer fokuserer jeg på at videregive den glæde, fascination og taknemlighed for vores fantastiske krop.

På mine yogatimer er der plads til alle. Dig, der ikke kan nå tæerne. Og dig, der laver din hund-med-hovedet- nedad for syv tusinde gang. Du er velkommen lige som du er. God nok og helt perfekt allerede.

Jeg underviser i hatha yoga – både de helt rolige sekvenser og mere flow-baseret. Du vil opleve at blive guidet blødt, med fokus på den lille detalje, der måske gør forskellen i din krop. Vi arbejder med alignment i bevægelse og på at stå stabilt og godt i stillingerne, så du passer på din krop. Jeg opfordrer dig til at vende opmærksomheden indad undervejs – indtil vi måske mødes i et grin på toppen af en udfordrende balancestilling! Nærvær og leg.
Jeg er uddannet fra Dansk Yogas 2-årige uddannelse i 2016 og har derudover blandt andet en 50 timers Yoga Teknik uddannelse fra Hamsa med i bagagen.
yoga collective, yoga collective aarhus, marianne luna, yogalærer, yogalærer aarhus, yin yoga, vinyasa yoga, yoga

Underviser i hatha yoga, yin yoga og vinyasa / flow


Yoga er en måde at være i verden på. For mig handler yoga om at gå ind i sig selv, så vi også har mod til at gå ud i verden igen.

På mine yogatimer er der plads til alle. Jeg tilpasser mine klasser til dem, der dukker op, så der både er rum til nybegynderen og udfordring til den, der har en langvarig yogapraksis.

Kodeordene for min undervisning er passion, autencitet, musikalitet og nysgerrighed.

Om Marianne Lunas yoga-baggrund
Jeg har undervist i yoga siden april 2014 og har i 290 timers yogalæreruddannelse i bagagen: 50 timers vinyasa/flow, 200 timers Yoga Alliance-certificeret hatha yogalæreruddannelse fra AyurYoga Eco Ashram i Indien og 40 timers yin yogalæreruddannelse med Joe Barnett.

For mig er yoga både en kropslig, mental og spirituel praksis. I min egen yogapraksis leger jeg i øjeblikket med skiftet fra faste yogabevægelser til mere intuitive bevægelser, hvor jeg kan finde på at kaste mig ud i en lille dans undervejs, hvor jeg går fra yang til yin og tilbage igen.

Læs mere på malunayoga.dk og på facebook.com/malunayoga

Ninna Louise Lauritsen


Jeg er af den dybe overbevisning, at mennesket gerne vil bevæges.
I vores hverdag bruger mange af os vores krop til at nå et bestemt sted hen, mens vores sind får
lov til at bevæge sig derhen hvor det vil. Hvad nu hvis vi vender dette på hovedet? Hvis vi
tillader kroppen at bevæge sig derhen hvor den vil, men gør et aktivt forsøg på at rette
bevidstheden et bestemt sted hen?
Dét er for mig yoga. En bevidst måde at være i kroppen på, som kan åbenbare uhensigtsmæssige
bevægelsesmønstre, der skaber blokeringer og stress i vores liv. Hvad der sker på yogamåtten
kan ses som en metafor på ”hverdagslivet” og begge steder åbner god teknik, et stærkt center og
et smil på læben op for fantastiske, intuitive og nydelsesfulde oplevelser.
Jeg har en baggrund i dans og en flirt med akroyoga. Mine Hatha Flow klasser bærer præg af en
legende tilgang til de klassiske yoga asanas og indeholder både chanting, meditation og
åndedrætsøvelser.
Jeg er uddannet hos Hamsa Yoga Studio 2017, og har inden da haft et meditations-, åndedræts-
og chanting hold. Jeg har læst en bachelor i psykologi på Århus Universitet, og er nu ved at
færdiggøre min forskningsrettede kandidat i kognitiv semiotik samme sted.
Jeg underviser groundende, styrkende og formildende Hatha Flow og Blid Hatha.

Elina Ochoa Cullen


Vikar, Hatha Flow og Blid yoga

Yoga er for mig meditation i bevægelse. Det er i fokus på stillinger og vejrtrækningen at tankemylderet bliver mindre og vi kommer mere ind i hjertet og ud af hovedet. Jeg stræber efter at leve fra hjertet og ønsker at hjælpe andre med at finde vej ind til dem selv, blandt andet gennem yoga. Når du lever fra hjertet er fokus på nuet og de små detaljer der skaber glæde og harmoni i dagligdagen. I min undervisning fokuserer jeg på detaljen, da det er herigennem vi ser og føler udviklingen af vores praksis, mærker fordelene og glæderne ved de forskellige stillinger.