Maia Jensen


- Medejer og Yogalærer


Maia underviser i Hatha Flow, Blid Yoga og Yin Yoga.

For mig er yoga en livslang rejse. Yoga er selv-undersøgelse, kropsbevidsthed og -fortrolighed og selvomsorg – og der er altid et lag mere, man kan altid gå dybere. Gennem yoga bliver vi fortrolige med vores krops intelligens, og først når vi bringer vores fokus ned i kroppen, kan vi fuldt ud opleve, hvem vi er.

For mig er yoga også lig med livsglæde. Yoga giver mig både mental og fysisk styrke og hjælper mig til at håndtere livet med alle dets aspekter.

Min største inspiration kommer fra Tara Judelle (Embodied Flow) og Lisa Petersen – begge er inspireret af bl.a. body mind centering, og Birgitte Gorm Hansen (Dynamic Yoga).

På mine hathaklasser har jeg fokus på grounding, på fundamentet, fordi jordforbindelse er væsentlig for, at vi kan mærke os selv i vores krop. Jeg kan godt lide at nørde lidt teknik og anatomi og på den måde øge kropsbevidstheden og fortroligheden med kroppen.

I vinyasa har jeg fokus på flowet, på åndedrættet og overgangene imellem stillinger. Og man kan godt forvente at få sved på panden.

Når jeg underviser yin og blid yoga er der fokus på selvomsorg og den indre oplevelse.

Nadia Lunn

Medejer og yogalærer


Underviser i Hatha Flow, Blid Yoga og Yin Yoga

Når jeg underviser vil jeg hellere have at, at yogastillingerne føles gode i din krop, end at du ligner en bestemt form, der matcher et billede i en bog. Gennem klasserne undersøger vi hvad der fungerer bedst, og du lærer at mærke om din krop siger 'ja-tak' eller 'nej-tak', til det vi laver. Som underviser sætter jeg pris på, at du tror mere på din krop end på mig.

Jeg er utrolig inspireret af yogalærere som Birgitte Gorm Hansen, Ateeka (somatic yoga) og Joe Barnett (yin yoga).
jacob aremark

Jacob Aremark


Underviser i Hatha Flow og Yoga og meditation

Jeg startede med yoga for alvor i 2004. Siden er det blevet til en længere toårig yogalæreruddannelse og et hav af efteruddannelser & kortere/længere kurser. Jeg har et godt stykke over 1000 timers uddanelse, og over 12 års undervisningserfaring.
Jeg brænder for at afmystificere yoga og gøre det spiseligt for alle mulige slags mennesker. Og samtidig brænder jeg enormt meget for yogaens historie & filosofi (jeg er cand. mag i filosofi) , fordi jeg virkelig mener, at der ligger noget universelt i yogaen - lige neden under røgelsen og alt det, man måske lige umiddelbart bemærker.

I min egen praksis er jeg hele tiden optaget af at pille faste former og mønstre fra hinanden, og jeg er meget interesseret i, hvad der egentlig ligger i den der lidt slidte bemærkning om bare at “mærke efter” - for det er jo rigtigt nok, det er bare ikke altid så nemt.

Når jeg ikke underviser i Yoga Collective, holder jeg foredrag og workshops under temaet "kroppens indre ressourcer og potentiale” for virksomheder & institutioner og i privat regi på kurser, retreats & workshops.
Se mere om mig på www.Aremark.dk

Maria Lauridsen


Underviser i Vinyasa og Hatha Flow

Det er et privilegium og en ære at dele min glæde ved yoga med jer.
Jeg gør mit bedste for at mine hold rummer alle, så der både er mulighed for at blive udfordret og for at tage det stille og roligt. Jeg opfordrer dig til at vende blikket indad og lytte til din krop og intuition, så du finder dit eget udtryk, og så du får øvelserne til at føles fantastiske i din krop. For mig er yoga både meditation i bevægelse og en motionsform, der sagtens kan fremkalde både sved og styrke. Jeg lægger vægt på at yoga ikke kun er fysiske stillinger og inddrager blandt andet meditation, myter, åndedrætsøvelser, chanting, klangskåle og filosofi i undervisningen.

Jeg er 200-timers-certificeret yoga instruktør og Reiki II- certificeret fra Yandara Yoga Institute i Todos Santos, Mexico.

Jeg har en kandidat i antropologi, og jeg er fascineret af, hvordan mennesker på én gang er forskellige og ens.
Jeg tror på at vi alle dybest set ønsker hinanden det bedste.

www.facebook.com/Maria.L.Jensen.yoga og https://marialauridsenjensen.com/

Rikke Brøcker


Underviser i Vinyasa, Hatha Flow og Blid Yoga

Yoga er for mig noget helt unikt og smukt!
Yogaen indeholder det hele, en dybde, en lethed, en glæde, en alvor, en nærvær og balance i det der er, både på og udenfor yoga måtten.

Jeg startede på yoga for mange år siden, og det var noget af en udfordring! Hele min krop reagerede med fysisk ømhed og alverdens tanker kørte rundt i hovedet på mig. På trods af dette, blev jeg ved at vende tilbage til yogaen uge efter uge. Yogaen gav mig nemlig følelsen af, at komme mere og mere ”hjem” i mig selv, både psykisk og fysisk. Wauu, sikke en rejse!

Nu oplever jeg yogaen som en naturlig del af mit liv og det, der er med til at give ekstra overskud, glæde og ro i hverdagen. Jeg holder meget af, at videregive dette til andre som underviser.

Ofte tager mine yoga hold udgangspunkt i et tema og tit er holdene krydret med en åndedrætsteknik eller meditation. Jeg sætter pris på en kombinationen af styrke, leg, ro og åbenhed.

Jeg er uddannet yoga instruktør ved Hamsa Yoga Studio 200 RYT og er certificeret af Yoga Alliance. Jeg har haft egen yoga skole i Peru i flere år, og er løbende på workshops og retreats, både i ind og udland.

Jeg er oprindeligt uddannet psykoterapeut og socialrådgiver. Når jeg ikke står på yoga måtten, er jeg ofte ude at se på verden med et par vandrestøvler rundt om fødderne.

Glæder mig til at se dig!
josefine luna s.kjeldsen, yoga collective, yoga i aarhus, yoga i århus

Josefine Luna S. Kjeldsen


Underviser Yin, Blid yoga, Hatha flow og Vinyasa

For mig er yoga meget mere end blot dét, som foregår på yogamåtten!
Da jeg for tre år siden var til min første yogaklasse, oplevede jeg for første gang en bevidsthed om, at der er en sammenhæng mellem min krop og mit sind. Det var en oplevelse af at kunne give slip på mit eget præstationspres og min forestilling om, at ”det skal gøre ondt før det gør godt”. Dermed blev den fysiske yoga startskuddet til en lang rejse, hvor jeg fortsat er i gang med at lære mig selv og min krop at kende.

Fordi jeg mærkede, hvor altafgørende mit eget møde med yoga samt min bevidsthed omkring sammenhængen mellem krop og psyke blev, besluttede jeg mig for at gøre noget mere ud af denne interesse. Derfor færdiggjorde jeg i 2019 en 200-timers Hatha flow-uddannelse samt en 50-timers yin-uddannelse her hos Yoga Collective. Til dagligt læser jeg Psykomotorik, som er en sundhedsfaglig professionsbachelor, hvor vi arbejder med livsmestring, følelseshåndtering, kropsbevidsthed samt bevægelse.

Min interesse for kropsbevidsthed afspejler i høj grad min undervisning, hvor jeg ofte vil bede dig mærke efter i din egen krop og bruge din krops signaler til at navigere i, hvordan du skal bevæge dig. For mig er fokus ikke stillingernes udseende, men derimod hvordan du mærker stillingerne og effekterne heraf i din krop. Dermed ikke sagt, at der ikke kan være noget ganske tilfredsstillende ved at udfordre sig selv og mærke glæden ved, efter lang tids leg, at mestre en håndstand :-)