Maia Jensen- Medejer og YogalærerMaia underviser i Hatha Flow, Blid Yoga og Yin Yoga.


For mig er yoga en livslang rejse. Yoga er selv-undersøgelse, kropsbevidsthed og -fortrolighed og selvomsorg – og der er altid et lag mere, man kan altid gå dybere. Gennem yoga bliver vi fortrolige med vores krops intelligens, og først når vi bringer vores fokus ned i kroppen, kan vi fuldt ud opleve, hvem vi er.

For mig er yoga også lig med livsglæde. Yoga giver mig både mental og fysisk styrke og hjælper mig til at håndtere livet med alle dets aspekter.

Min største inspiration kommer fra Tara Judelle (Embodied Flow) og Lisa Petersen – begge er inspireret af bl.a. body mind centering, og Birgitte Gorm Hansen (Dynamic Yoga).

På mine hathaklasser har jeg fokus på grounding, på fundamentet, fordi jordforbindelse er væsentlig for, at vi kan mærke os selv i vores krop. Jeg kan godt lide at nørde lidt teknik og anatomi og på den måde øge kropsbevidstheden og fortroligheden med kroppen.

I vinyasa har jeg fokus på flowet, på åndedrættet og overgangene imellem stillinger. Og man kan godt forvente at få sved på panden.

Når jeg underviser yin og blid yoga er der fokus på selvomsorg og den indre oplevelse.

Nadia LunnMedejer og yogalærer


Underviser i Hatha Flow, Blid Yoga og Yin YogaNår jeg underviser vil jeg hellere have at, at yogastillingerne føles gode i din krop, end at du ligner en bestemt form, der matcher et billede i en bog. Gennem klasserne undersøger vi hvad der fungerer bedst, og du lærer at mærke om din krop siger 'ja-tak' eller 'nej-tak', til det vi laver. Som underviser sætter jeg pris på, at du tror mere på din krop end på mig.

Jeg er utrolig inspireret af yogalærere som Birgitte Gorm Hansen, Ateeka (somatic yoga) og Joe Barnett (yin yoga).
jacob aremark

Jacob AremarkUnderviser i Hatha Flow og Yoga og meditation


Jeg startede med yoga for alvor i 2004. Siden er det blevet til en længere toårig yogalæreruddannelse og et hav af efteruddannelser & kortere/længere kurser. Jeg har et godt stykke over 1000 timers uddanelse, og over 12 års undervisningserfaring.
Jeg brænder for at afmystificere yoga og gøre det spiseligt for alle mulige slags mennesker. Og samtidig brænder jeg enormt meget for yogaens historie & filosofi (jeg er cand. mag i filosofi) , fordi jeg virkelig mener, at der ligger noget universelt i yogaen - lige neden under røgelsen og alt det, man måske lige umiddelbart bemærker.

I min egen praksis er jeg hele tiden optaget af at pille faste former og mønstre fra hinanden, og jeg er meget interesseret i, hvad der egentlig ligger i den der lidt slidte bemærkning om bare at “mærke efter” - for det er jo rigtigt nok, det er bare ikke altid så nemt.

Når jeg ikke underviser i Yoga Collective, holder jeg foredrag og workshops under temaet "kroppens indre ressourcer og potentiale” for virksomheder & institutioner og i privat regi på kurser, retreats & workshops.
Se mere om mig på www.Aremark.dk

Maria LauridsenUnderviser i Vinyasa og Hatha Flow

Det er et privilegium og en ære at dele min glæde ved yoga med jer.
Jeg gør mit bedste for at mine hold rummer alle, så der både er mulighed for at blive udfordret og for at tage det stille og roligt. Jeg opfordrer dig til at vende blikket indad og lytte til din krop og intuition, så du finder dit eget udtryk, og så du får øvelserne til at føles fantastiske i din krop. For mig er yoga både meditation i bevægelse og en motionsform, der sagtens kan fremkalde både sved og styrke. Jeg lægger vægt på at yoga ikke kun er fysiske stillinger og inddrager blandt andet meditation, myter, åndedrætsøvelser, chanting, klangskåle og filosofi i undervisningen.

Jeg er 200-timers-certificeret yoga instruktør og Reiki II- certificeret fra Yandara Yoga Institute i Todos Santos, Mexico.

Jeg har en kandidat i antropologi, og jeg er fascineret af, hvordan mennesker på én gang er forskellige og ens.
Jeg tror på at vi alle dybest set ønsker hinanden det bedste.

www.facebook.com/Maria.L.Jensen.yoga og https://marialauridsenjensen.com/

Rikke BrøckerUnderviser i Vinyasa, Hatha Flow og Blid Yoga

Yoga er for mig noget helt unikt og smukt!

Yogaen indeholder det hele, en dybde, en lethed, en glæde, en alvor, en nærvær og balance i det der er, både på og udenfor yoga måtten.

Jeg startede på yoga for mange år siden, og det var noget af en udfordring! Hele min krop reagerede med fysisk ømhed og alverdens tanker kørte rundt i hovedet på mig. På trods af dette, blev jeg ved at vende tilbage til yogaen uge efter uge. Yogaen gav mig nemlig følelsen af, at komme mere og mere ”hjem” i mig selv, både psykisk og fysisk. Wauu, sikke en rejse!

Nu oplever jeg yogaen som en naturlig del af mit liv og det, der er med til at give ekstra overskud, glæde og ro i hverdagen. Jeg holder meget af, at videregive dette til andre som underviser.

Jeg underviser i vinyasa, hatha flow og blid yoga.

Ofte tager mine yoga hold udgangspunkt i et tema og tit er holdene krydret med en åndedrætsteknik eller meditation. Jeg sætter pris på en kombinationen af styrke, leg, ro og åbenhed.

Jeg er uddannet yoga instruktør ved Hamsa Yoga Studio 200 RYT og er certificeret af Yoga Alliance. Jeg har haft egen yoga skole i Peru i flere år, og er løbende på workshops og retreats, både i ind og udland.

Jeg er oprindeligt uddannet psykoterapeut og socialrådgiver. Når jeg ikke står på yoga måtten, er jeg ofte ude at se på verden med et par vandrestøvler rundt om fødderne.

Glæder mig til at se dig!

Ninna Louise LauritsenJeg er af den dybe overbevisning, at mennesket gerne vil bevæges.
I vores hverdag bruger mange af os vores krop til at nå et bestemt sted hen, mens vores sind får lov til at bevæge sig derhen hvor det vil. Hvad nu hvis vi vender dette på hovedet?
Hvis vi tillader kroppen at bevæge sig derhen hvor den vil, men gør et aktivt forsøg på at
rette bevidstheden et bestemt sted hen? Dét er for mig yoga. En bevidst måde at være i kroppen på, som kan åbenbare uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre, der skaber blokeringer og stress i vores liv. Hvad der sker på yogamåtten kan ses som en metafor på ”hverdagslivet” og begge steder åbner god teknik, et stærkt center og et smil på læben op for fantastiske, intuitive og nydelsesfulde oplevelser.

Jeg har en baggrund i dans og en flirt med akroyoga. Mine Hatha Flow klasser bærer præg af en legende tilgang til de klassiske yoga asanas og indeholder både chanting, meditation og åndedrætsøvelser.

Jeg er uddannet hos Hamsa Yoga Studio 2017, og har inden da haft et meditations-, åndedræts- og chanting hold. Jeg har læst en bachelor i psykologi på Århus Universitet, og er nu ved at færdiggøre min forskningsrettede kandidat i kognitiv semiotik samme sted.
Jeg underviser groundende, styrkende og formildende Hatha Flow og Blid Hatha.

Elina Ochoa CullenElina underviser Hatha Flow

Yoga er for mig meditation i bevægelse. Det er i fokus på stillinger og vejrtrækningen at tankemylderet bliver mindre og vi kommer mere ind i hjertet og ud af hovedet. Jeg stræber efter at leve fra hjertet og ønsker at hjælpe andre med at finde vej ind til dem selv, blandt andet gennem yoga. Når du lever fra hjertet er fokus på nuet og de små detaljer der skaber glæde og harmoni i dagligdagen. I min undervisning fokuserer jeg på detaljen, da det er herigennem vi ser og føler udviklingen af vores praksis, mærker fordelene og glæderne ved de forskellige stillinger.Kristian Danielsen, yoga med kristian, yoga collective

Kristian DanielsenI 2003 prøvede jeg min første yogatime, og siden da har yoga været en fast del af mit liv. I 2015 besluttede jeg at yoga skulle være en større del af mit liv, og jeg tog en yogalæreruddannelse og begyndte at undervise i yoga.
Både når jeg laver yoga og som yogalærer, er jeg meget nysgerrig, og jeg elsker at gå på opdagelse i yogaens mangfoldige verden og bruge min viden og erfaring i min undervisning. Jo mere yoga jeg laver, jo mere fascineret bliver jeg af, hvordan man kan bruge yogaen til at lære sin egen krop og sit eget sind at kende.
Mine yogatimer er langsomme og rolige, og der er god tid til at mærke stillingerne – jeg er ikke særlig interesseret i hvordan stillingerne ser ud, men hvordan vi kan bruge yogaen til at mærke kroppen. I mine yin-undervisning er jeg meget inspireret af traditionel kinesisk medicin og bruger ofte elementer derfra i mine timer.
Jeg er uddannet som hatha/vinyasa-yogalærer ved Hari-Om-yogaskolen i 2015 og som yin-yoga-lærer ved With Yin Yoga i 2016. Jeg har desuden taget en uddannelse i terapeutisk yoga med Tina Nance Yoga Therapy i 2017, og jeg har været på yin-efteruddannelse med Joe Barnett i 2018 her i Yoga Collective.
Når jeg ikke underviser i yoga, er jeg ekstern lektor på Aarhus Universitet, hvor jeg underviser i videnskabsteori og matematikkens historie.

Jimmi Schmidt


Jimmi underviser Hatha yoga kun for mænd

Hvem er jeg, når jeg nu skal beskrive mig selv?

Med mine 42 år, er jeg stadig ved at finde ud af det… Jeg ved dog, at jeg har en nysgerrighed overfor andre mennesker og livet, men jeg ved også, at mine tanker til tider overtager styringen i mit liv og låser mig inde i et mørkt univers, hvor problemerne er større end livets glæder. Jeg bestræber mig på at leve mit liv autentisk og ærligt. Min erfaring fortæller mig, at yoga hjælper mig med, at finde styrken og balancen i mig selv. Min motivation for at undervise yoga, er håbet om, at videregive mine erfaringer, som kort fortalt handler om at komme til stede i kroppen, give slip på tankerne og præstationerne, og endda opdage mig selv på ny.

Vi ses i Yoga Collective