Venteliste

Op til 3 timer før en klasse starter, meldes du automatisk på klassen fra ventelisten, hvis der kommer en ledig plads.
Husk, at du skal tilvælge at få notifikationer fra os. Tilføj evt Business150130@mindbodyonline.com til dine kontakter i dit email system, så er der større chance for at dit spamfilter ikke afviser mailen.
Er der mindre end 3 timer til en klasse starter, meldes der ikke længere på fra ventelisten. I stedet skal du selv holde øje med skemaet, og du kan melde sig direkte på klassen, hvis der er ledige pladser.

Tidsgrænsen på 3 timer er sat for at tage hensyn til, at du kan nå at komme til yoga.
Der er 3 ventelistepladser til hver klasse. Hvis systemer siger, du skal ringe, er der ikke flere ventelistepladser: Vi har dog ikke mulighed for at sætte dig på venteliste, hvis du ringer.
Det er vigtigt, at du melder dig af ventelisten, hvis du laver andre planer. Hvis du er kommet på en klasse fra ventelisten og ikke dukker op, så mister du dit klip eller får en bøde
Du får ikke en bøde, hvis du står på ventelisten, men ikke er kommet på klassen, fordi der ikke blev ledige pladser.


Notifikationer

Alle notifikation kommer via mail. Husk især at tjekke din mail, hvis du er på venteliste.
Mindbody kan også sende notifikationer via din kalender, men du skal være opmærksom på at din kalender skal have aktiveret tidszoner og stå på den danske tidszone for at notifikationer giver det rigtige tidspunkt. Tjek altid hvad tid du melder dig til klasser, og vær sikker på at det stemmer overens med din kalender. Det er altid tidspunktet i bookingskemaet, der er gældende. Klip returneres ikke pga. fejl i din egen kalender-opsætning, så aftaler vises med forkert tidspunkt.

Hvis du ikke når at afmelde dig 3 timer inden klassens start, så gå stadig ind via systemet og meld dig fra. Det hjælper andre til at få en plads på klassen.