Retningslinjer i Yoga Collective:


Færre elever i salen: Vi følger selvfølgelig lovgivningen og derfor er vi max 13 elever og en underviser i Lotus salen. Der er mærker på gulvet, så I ved hvor I skal placere yogamåtten. Det er forreste højre hjørne på yogamåtten, der skal placeres på et mærke. I vil opleve, at yogamåtterne kommer til at ligge anderledes end I er vant til, så vi er i behørig afstand af hinanden.

Ventelister: Der er fortsat 3 ventelistepladser.
Hvis en klasse er fuldt booket, kan du melde dig på venteliste. Så får du automatisk en plads, når der er en, der melder fra. Når du får en plads, får du en sms og en e-mail om, at pladsen er din (der bliver kun sendt sms til danske telefonnumre).Tilmelding til klasser: Det er vigtigt, at du kun melder dig på klasser, hvor du er sikker på, at du kan komme. Finder du ud af, at du ikke kan komme, så meld dig fra i god tid, så en anden kan nå at få pladsen. Vi er mange om at skulle deles om de pladser, der er. Derfor forventer vi at, at alle booker klasser med omtanke.

Minimumsantal på klasser: Vi er nødsaget til at aflyse klasser, hvis der er 3 tilmeldte eller derunder. Hvis det bliver nødvendigt at aflyse, gør vi det i så god tid som muligt. Der vil være minimum 3 timers varsel. Hvis en klasse aflyses får du mail og sms herom, hvis du har dansk mobilnummer.Hvad skal du selv have med: Du skal selv medbringe yogamåtte og gerne et tæppe, og evt. en vandflaske. Det er ikke længere muligt at låne en yogamåtte i studiet. Vi designer hatha flow og vinyasa klasser efter, at vi ikke skal bruge udstyr.

Du kan fremadrettet kun opbevare din yogamåtte i studiet, hvis den er i en taske med navn på. Der kan ikke opbevares andet end yogamåtter.

Særligt for yin yoga og blid yoga: Du skal selv medbringe 1 tæppe og 2 korkklodser. Hvis du ikke selv har korkklodser, så skal du medbringe 2 stofposer, fryseposer eller lign. Til at komme 2 af studiets korkklodser i. Det er vigtigt, at du spritter hænder af lige inden, du kommer korkklodserne i hver sin pose og igen inden, du fjerner dem og lægger dem på plads.

Andet udstyr: Til en start bruger vi ikke yogapøllerne, men vi er i gang med at finde ud om vi kan finde en løsning med personlige betræk til yogapøllerne – det vender vi tilbage med.

På nuværende tidspunkt, er det ikke muligt at bruge yogastudiets øjenpuder, blå bolde, bælter og skumklodser mm.Hvad skal du gøre, når du ankommer: Du skal så vidt muligt komme omklædt. Når du ankommer, så spritter du hænderne af og giver dit navn, så du kan blive fremmødt, hvorefter du kan gå hen og tage skoene af. Så snart du er klar, går du ind i yogasalen, placerer din yogamåtte, og bliver der indtil klassen går i gang. Husk at der er stilhed i salen før klassen og max dæmpet samtale efter en klasse.

Hyggeområdet kan ikke bruges som før, da vi max må være 8 personer i alt i reception på samme tid. Der vil ikke længere være te eller vand. Du skal selv medbringe en vandflaske.Hvad skal du gøre, når klassen er slut:
Du skal spritte dine hænder af, inden du går ud af salen. Der er håndsprit i vindueskarmene i Lotus salen. Da vi max må være 8 personer i receptionen ad gangen, kan alle ikke tage sko på samtidig. Vi forventer, at I selv hjælper med at holde øje med antallet af personer.


Rengøring: Vi gør rent efter sundhedsmyndighedernes retningslinier.


Ved sygdom: Ved det mindste tegn på sygdom eller mistanke herom, skal du blive hjemme – det gælder både medlemmer og undervisere.