Yoga Days - gratis yoga festival i Aarhus,

Vil du undervise til den 6. udgave af Yoga Days?

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 7. og 8. april 2018

Uden alle jer fantastiske undervisere ville der ikke være et Yoga Days i Aarhus. Vi bliver glade for hver eneste ansøgning, der kommer ind, og vi ville ønske, at vi kunne have plads til jer alle sammen. Men vi er nødt til at vælge, og derfor har vi oprettet et ansøgningsskema, så vi kan sammensætte et bredt og spændende program.

Har du noget på hjertet, så send os en ansøgning

Ansøg

I 2018 er det 6. udgave af Yoga Days og vi håber at samle lige så spændende udbud af lokale og nationale undervisere, som de tidligere år.

Ansøgningsfrist d. 28.2.2018

Eventuelt overskud går til at gøre YogaDays endnu bedre og større de kommende år, lige som en del af overskuddet vil blive doneret til en udvalgt organisation. I 2017 donerede vi 3000 kr til Unicef.

Hvis du ønsker at støtte YogaDays i form af at undervise en workshop eller holde et relevant foredrag, beder vi dig udfylde ansøgningsskemaet herunder.

Lokaler
Stor sal 60+
Lille Sal 25+
Meditationsrum 20+
Lokaler
Stor sal 60+
Lille Sal 25+
Meditationsrum 20+
I det lille meditationsrum anbefaler vi aktiviteter, hvor deltagerene primært skal sidde.

Det skal du være opmærksom på som underviser:
Der bliver sat 75 min af til hver yogaklasse og der er 15 minutter imellem hver klasse.

Vi vælger underviserne ud fra ansøgningerne og kontakter de valgte og aftaler dag og tidsrum. Når aftalen er på plads vil vi bede om en mere uddybende præsentation, samt et billede i god kvalitet.

OBS: Når underviserne er valgt, sender vi bud efter titel, beskrivelse og foto til hjemmesiden. Vi behandler ansøgningerne løbende og tager løbende kontakt til undervisere, men vi laver først det endelige program efter ansøgningsfristen d. 28.2.2018.