Yoga Days Basar

Hvert år reserverer vi et område til Yoga Days Basar. Her kan du møde yogastudier, andre udbydere af yoga og forhandlere af yogaudstyr, yogatøj, lækre plejeprodukter, magasiner og meget meget andet. Det er også i Basaren, at du skal hente dit armbånd, hvis du skal deltage på yogaklasserne.

Alle dem, der har en salgsstand i Basaren, brænder for deres produkter, og har gode standarder for produktionen.

I Barsaren kan du også møde repræsentanter fra forskellige yogastudier, så hvis du er nysgerrig på, hvor du skal gå til yoga, eller hvem der er spændende yogarejser eller uddannelser, så smut forbi Basaren.Ligesom underviserne, er stand-haverne en helt essentiel del af Yoga Days.

----

Kunne du tænke dig en infostand til at promovere dit yogastudie så kontakt Nadia og hør mere.
Alle salgsstande er bookede.bygebjert, bygebjerg.com, Janne Bygebjerg, mala, arts, crafts, yoga days, yoga festival, aarhus, yoga collective

Bygebjerg.com


Spirituelle, meditations- og yoga smykker til de kvalitetsbevidste
Danske håndlavede kvalitets yoga smykker til den kræsne yogi. Håndlavede i Danmark
Yoga Collective, yoga collective shop, webshop aarhus, aarhus, manduka, yoga prints, prana, mirins copenhagen

Yoga Collective ShopI Yoga Collectives Shop finder du yogamåtter, yogatøj og andet der kan være rart at anskaffe sig til praksis. Meget af tøjet kan bruges både til yoga og sport.
VI har også Yoga Prints plakater, Mirins Økologisk hudpleje og meget andet.
Når vi finder vores leverandører, lægger vi høj vægt på økologi, miljøbevidsthed og kvalitet.
vivi færch yoga, yoga days aarhus, yoga days, yoga festival aarhus

Vivi Færch Yoga
Jeg tilbyder undervisning i Patanjali Yoga: fx. Yoga for Begyndere, Yoga niveau 1-2, Yoga Blid og Yoga mod Stress.


  • Holdundervisning
  • Enetimer
  • WorkshopsMed udgangspunkt i kroppen og åndedrættet skaber vi større bevidsthed, styrke, fleksibilitet, balance og nærvær - og søger derhen, hvor tankerne stilnes for en stund.


Håber vi ses på måtten!


Læs meget mere her
City Yoga, Go for Goa, iyengar yoga, ilse gaardahl kjær, yoga days, yoga collective aarhus

City-Yoga og Go for Goa ved Ilse GaardahlUndervisning i Iyengar Yoga og Iyengar Yoga og Ayurveda i Goa

City-Yoga tilbyder undervisning i IyengarYoga, både personlig træning, i grupper og kurser. Hvert år har vi et sommerkursus ved Tversted Strand. Vi tilbyder YogaSalonner 6-8 gange hver år, YogaSalonner hvor der undervises i IyengarYoga i 3 timer, vi spiser og hygger sammen efter undervisningen, der er ofte en mindre bazar af Yogarelaterede tilbud.
Se meget mere på www.city-yoga.dk


GoForGoa : Iyengaryoga og Ayurveda er overskrifterne her. Hvert år i januar og februar undervises der i Iyengaryoga og Ayurveda i Goa, og hvert år i Juni har vi besøg af vores Ayurvediske læge Dr. Rohit Borkar, og Dr. Rajbir Dhillon. Se mere på www.goforgoa.dk

yoga matha, yoga collective yoga days

yoga mathaYoga matha er sanskrit og betyder ’et sted, hvor der praktiseres yoga’. Matha stående alene kan oversættes til lille hytte, ashram eller kloster – et helligt sted. Og det er lige netop det, vi gerne vil dele med dig. Et sted, som kan være et åndehul i en travl hverdag; et sted, som er helligt for dig; et sted, hvor du kan finde ro og balance i og imellem krop, sind og sjæl.

Yoga matha holder til i Silkeborg, og vi er to undervisere – Anette og Claes. Vi udbyder ugentlige hold, yogaretreats og yogarejser, og vores undervisning tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga og Sivananda yoga. Begge dele formidles i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Vi sætter nærvær meget højt, og derfor finder du hos os små hold, hvor der er tid og plads til dig. Læs mere på www.yogamatha.dk

rawbite, raw bite, rå, økologisk, snack, økologisk snack, yoga days, yoga festival, aarhus

RawbiteRawbite er enkel, ærlig, rå og sund

Rawbite er grundlagt i Danmark af Morten, Nikolaj og Rolf.
Ideen var at skabe en enkel, ærlig, rå og sund fødevare med en faktastisk smag, som kan medbringes og nydes overalt. Dette resulterede i den økologiske frugt- og nøddebar Rawbite.
Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at smage alle vores 8 lækre varianter og også mulighed for at købe vores barer til en super god pris. :-)
Vi ses til Yoga Days! :-)
complete unity yoga, will fisher, malene vedel, yoga days aarhus, yoga days festival, yoga festival, aarhus

Complete Unity Yoga


Complete Unity Yoga hosts yoga retreats, holidays and workshops worldwide. To inspire people to bring the life enriching yoga and meditation practices into their daily lives and homes Complete Unity Yoga have designed a eco-friendly collection of yoga and meditation equipment.

Complete Unity Yoga will be attending this years Yoga Days Festival in Aarhus offering all atendies the opportunity try their ergonomic, eco-friendly, stylish meditation cushions and to ask questions and book onto their 2018 retreats:

A Taste Of Bliss - Spain with cookbook author Lee Watson - May 2018 (only 2 left)

Incredible India Yoga Lifestyle Retreat in the Himalayas - September 2018 (only 4 left)

Complete Unity Yoga was founded by Will Fisher and Malene Vedel who have both recently moved to Aarhus.