jacob aremark, aremark, yoga, yoga filosofi, yogaens filosofi

Yogaens filosofi

- Tusind år gammel livsfilosofi, mere relevant end nogensinde

Yoga’ens filosofi er livsfilosofi - konkret og praktisk anvendelig. Det er ikke noget, man skal tro på, men noget man kan undersøge og forholde sig kritisk til og inddrage i sin yogapraksis og sit daglige liv.

For hvad vil det overhovedet sige at være menneske? Og hvad kan vi gøre for at leve det rigeste og sandeste liv, vi kan?

Det er den slags spørgsmål, som yogafilosofien beskæftiger sig med. Spørgsmål, som måske næsten er mere aktuelle i dag, end de var i yoga’ens barndom for ca. 2000 år siden. For i dag står vi alle sammen med eksistentielle valg, men ofte også uden så mange pejlemærker.

Yogaens filosofi er et foredrag, og der indgår ikke asana-praksis. Det kræver ingen forudsætning at deltage i foredraget - og der vil være rig lejlighed til både spørgsmål og diskussion.

Aftnens foredragsholder
Jacob Aremark er yogalærer og cand. mag. i filosofi. Jacob har undervist i yoga, meditation og yogafilosofi i over 10 år. Og han er en af de faste lærere på skemaet i Yoga Collective.
Han driver til dagligt virksomheden “AremArk”, hvor han – inspireret af bl.a. yogatraditionen – arbejder med kroppens ressourcer og potentiale. Se mere om jacob på www.aremark.dk

Onsdag d.22.5.2019 Kl. 19.00-21.00

Pris 275 kr

Book