Govind Radhakrishnan, indisk visdom,l yogatradition, yogapraksis, ayurvedisk livsfilosofi. Workshop, Yoga Collective

Samarbejdet mellem Yoga og Ayurveda


I denne workshop lærer du, hvordan yoga og ayurveda er tæt forbundne og hvordan du med basal ayurvedisk viden kan finde dine egne specifikke behov og remedier i din
yogapraksis. Du bliver introduceret til de principielle fem elementer (Mahabhutas), som alt levende består af, ifølge Ayurveda og Yoga. Du kommer til at lære, hvordan man kan identificere både universelle og specifikke komponenter i din
individuelle person (doshas) og forstå, hvorfor vi mennesker reagerer forskelligt. Selve workshoppen består af en grundlægende gennemgang af teori om ayurveda og yoga, praktiske yogaøvelser og ayurveda sessioner og med dig selv som case study.

Om Govind

Govind er født og opvokset i Indien. Han har gennemgået sin spirituelle udvikling under vejledning fra flere oplyste mestre fra Himalaya til Trivandrum. Han ved derfor hvad han snakker om, når han videreformidler den traditionelle indiske yogafilosofi, der rækker langt ud over de fysiske øvelser. Yoga drejer sig nemlig i høj grad også om at styrke sindet og øge livskvaliteten generelt. Og så drejer det sig om at skræddersy sin yogapraksis med udgangspunkt i sin egen personlighed.

Govind er kendt for sin uhøjtidelige og nærværende måde at undervise på med masser af livsvisdom og humor. Da Govind har boet i Danmark de sidste 11 år har han en særlig og veludviklet evne til at forene den indiske yogafilosofi med den danske kultur på en håndgribelig og relevant måde.
Undervisning, foredrag og workshops foregår på engelsk og er for både mænd og kvinder i alle aldre, der er nysgerrige på en dybere tilgang til yoga og meditation. Både nybegyndere og garvede yogier er velkomne.


Praktiske oplysninger


OBS Workshoppen er på engelsk

Dato:
Lørdag d. 4.maj kl. 13.00-16.00

Pris:
400 kr

Book

Du melder dig til workshoppen ved at gennemføre bookingen. Bookingen er bindende og kan ikke refunderes.
govind, shanti yoga, ayurveda

Individuelle samtaler med Govind


Lær at læse og forstå din egen personlige manual

En individuel samtale er en personlig samtale med Govind, hvor du får vejledning i, hvordan du opnår en grundlæggende balance og harmoni i dit liv. Vi kan alle blive overvældede af livets små og store udfordringer, men vi kan undgå mange af udfordringerne og blive bedre til at håndtere dem, hvis vi forstår os selv bedre.

En individuel samtale er især relevant, hvis du vil have mere ud af at dyrke yoga. Govind går blandt andet bagom de fysiske positioner og berører de ikke-fysiske aspekter, hvor yoga også har en indvirken. Der er derfor ingen emner der er for store eller små til at blive vendt i samtalen.

I løbet af samtalen vil Govind, i samarbejde med dig, finde frem til din unikke sammensætning, personlighed og livssituation, og du vil få nogle konkrete løsningsforslag med dig fra samtalen, som du kan arbejde videre med.

Da vi alle er forskellige vil indholdet af samtalerne også variere fra person til person. Nogle samtaler vil involvere større gennemgang af fysiske positioner og andre vil være mere samtale-baseret. Fælles for alle samtaler er, at du vil blive hørt, set og imødekommet.

Varighed: 1 time

Sted: Yoga Collective

Pris: 1.000 kr.

Tilmelding: Skriv til kirsten@santhiyoga.dk