Womens Yoga, Health & Spirituality, vol. 1


En videreuddannelse til dig der ønsker større viden om kvindekroppen og yoga for kvinder. Du lærer en tilgang til yoga – shakti yoga-, der nærer alle aspekter af at være kvinde og af kvindekroppen. Alle kvinder med lyst til at fordybe sig i kvinders yoga, sundhed og spiritualitet kan deltage. Uddannelsen er en mulighed for at fordybe din kontakt til det feminine, din indre visdom og vitalitet.

Pensum for modul 1 på 45 timer:
På uddannelsen kommer du til at arbejde med:

- Yoga, mudras, energi-øvelser og meditationer specifikt til kvinder

- Hvordan du støtter til balance i hormonerne i alle livsfaser

- Pelvic power, pleasure & wisdom: forstå de fysiske og energetiske lag af bækken og bækkenbund

- Den kvindelige cyklus: Lær at lindre gener og at arbejde med den kropsligt, psykologisk og spirituelt

- Lær om de kvindelige powerzoner og fordyb din erfaring og forståelse af det feminine

- Hvordan du balancerer yin og yang i din undervisning og i dit liv: Lær at udfolde den feminine kraft i balance med den maskuline energi

- Innovative kropslige praksisser til at fremme den feminine energi og samtidig arbejde med en forløsning af bindevævet og styrkelse af egne kropslige ressourcer

- En solid forståelse for kvindelig fysiologi, energi og den kvindelig livscyklus

- Centrale praksisser og tests når du underviser kvinder der har født – hvad enten det er 3 måneder eller 7 år siden.

Du vil desuden få redskaber til at fordybe din egen yogapraksis, og er du underviser vil du få ny inspiration, viden, konkrete øvelser og et fundament for at undervise yoga for kvinder.

Imellem de to moduler må påregnes tid til egen læsning, praksis samt hjemmeopgaver.

Alle der deltager med 90% deltagelse får et certifikat.

Hvem kan deltage

Kvinder i alle aldre med interesse i at fordybe sig i yoga for kvinder og kvinders sundhed og spiritualitet. Du kan deltage fordi du arbejder med kvinder som fx psykolog, behandler, underviser eller lignende, men du kan også vælge at deltage af personlig interesse.
Uddannelsen er dels praktisk og teoretisk, men den er også en personlig rejse med fokus på kvindekroppen og det feminine. Dette er ud fra en betragtning om, at vi bedst formidler noget som vi selv lever. Således lægges der vægt på, at den teoretiske del altid bliver kropsliggjort.

Mulighed for udbygning til 100 timer

Du kan vælge at bygge op til en 100 timers uddannelse i yoga for kvinder
Uddannelsen er modulopbygget så du selv kan vælge om og hvornår, du bygger flere moduler på. Modul 1 hedder ”Womens yoga, health & spirituality, vol. 1”, og det er muligt at bygge ovenpå med ”Womens yoga, health & spirituality, vol. 2”. De resterende timer indhentes ved at deltage til undervisning hos Laila på kurser, hold eller retreats. Dette aftales nærmere med Laila ved uddannelses-start.

Womens yoga, health & spirituality, vol. 1: 45 timer
Womens yoga, health & spirituality, vol. 2: 45 timer
Fordybelse: 10 timer

Vælger du at gå videre med vol. 2 vil der være materialer at arbejde med imellem vol. 1 og 2.

Certificering
Vælger du at tage begge moduler vil du blive certificeret shakti-yogalærer hvis du allerede har en grunduddannelse i yoga. Er du ikke uddannet yogalærer vil du blive shakti-mentor.
womens yoga health training, laila torsheim, yoga for kvinder

Pris, tid og sted


Pris
Womens Yoga and Health Training Vol 1. koster 7500,-
Inkl i prisen er: Manual, litteraturanbefalinger, adgang til online forum med undervisningsmateriale i form af audiolektioner, videoer og interviews med internationale eksperter.

Womens Yoga and Health Training Vol. 2 bookes og betales seperat.

Datoer og sted

Første modul:
d. 7. maj kl. 10.00 – 17.00
d. 8. maj kl. 10.00 – 17.00
d. 9. maj kl. 10.00 – 16.00

Andet modul er delt op på følgende datoer:
d. 13. juni kl. 10.00 – 17.00

d. 20. august kl. 10.00 – 17.00
d. 21. august kl. 10.00 – 16.00

Begge moduler foregår hos Yoga Collective, Jægergårdsgade 14, 2.sal, 8000 Aarhus

Tilmelding


Uddannelsen er p.t. fyldt i forhold til forsamlingsforbuddet på 10 personer.

Det er muligt at melde sig på venteliste. Hvis forsamlingsforbuddet er ændret til maj, tilbyder vi de ekstra pladser til de personer vi har på venteliste.

For at tilmelde dig, skal du sende en mail til Yoga Collective. Skriv Womens Yoga and Health Training i emnefeltet og send emailen til info@yogacollective.dk. Husk at skrive firmanavn+cvr nr. i mailen, hvis dette skal på faktura.

Herefter vil du modtage en faktura på depositum på 3500 kr. Når depositum er betalt, er pladsen din. Faktura for resten af betalingen sendes ca 8 uger inden uddannelsens start.

Tilmelding er bindende og depositum og yderligere betaling refunderes ikke. Se Yoga Collectives retningslinjer og handelsbetingelser vedr. Corona nederst på siden.

Har du spørgsmål til uddannelsen eller er du i tvivl om det er det rigtige for dig? Så send en mail til Laila, så kan I tage en uforpligtende samtale pr. telefon eller på Skype. Skriv til laila@yogakompagniet.dkLaila Torsheim


Laila Tórsheim er exam. yogalærer, coach og cand.mag. i psykologi med speciale i yogapsykologien. Hun har en feminin tilgang til yogaen, og har specialiseret sig i yoga for kvinder. Herunder yoga for gravide og til fødslen. Gennem de sidste år har hun ledet en videreuddannelse for yogalærere, der ønsker at specialisere sig i yoga for kvinder. Hun integrerer både de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle elementer i sin undervisning og viser hvordan yogaen kan bruges i moderne kvinders hverdag.
Hun er uddannet gravidyogalærer fra Active Birth Center v.Janet Balaskas i London samt fra Gurmukh Kaur Khalsa i L.A. Laila er desuden uddannet doula af den anerkendte franske fødselslæge Michel Odent, samt videreuddannet hos doulaen Anna Verwall og via private sessions hos sin mentor Binnie Dansby, som er en af verdens førende indenfor pre- og perinatal psykologi. I dag er hun fast tilknyttet en række yogalæreruddannelser med ansvar for undervisningen af yoga til gravide. Hun bor sammen med sin kæreste, og de har sammen to børn.

Hun har udgivet DVD'en "Yoga for gravide" på dansk samt DVD'erne "Yoga Basic" og "Yoga til hele din dag" og en cd med guidede afspændinger og visualiseringer for gravide. Hendes yogalæreruddannelse i Danmark er en 2 1/2 årig uddannelse fra Kirsten Breland og Guni Martin. Hun har sidenhen suppleret med yderligere teacher training hos Ana Forrest, samt fulgt kurser hos Aadil Palkhivala og T.K.V. Desikachar. Derudover har hun videreuddannet sig hos en række kvindelige yogamestre der sætter fokus på det feminine og kvinder i yoga som fx Angela Farmer, Uma Dinsmore og Sally Kempton. Derudover er Laila uddannet Yoga Dance Instructor. Hendes interesser for det kvindelige gør at hun også har uddannet sig Menstrual Health Facilitator i England.

Hun er stifter og leder af Yogakompagniet, der er fast tilknyttet en række danske virksomheder med undervisning i yoga, meditation og stresshåndtering. Hun er en efterspurgt underviser til enetimer i yoga, holder yogakurser for private og har en bred erfaring som underviser på seminarer og retreats. Hun afholder hvert år yogaferier på den græske ø Lesbos samt i Frankrig og på Færøerne.

Baggrunden for uddannelsen


Yogaformen du undervises i hedder ”Shakti yoga”, og det er en yogaform, der nærer alle aspekter af at være kvinde og kvindekroppen. Den er særligt henvendt til kvinder, og en shakti-underviser kan lave programmer til særlige kvinderelaterede udfordringer som fx gener op til menstruation, hormonelle ubalancer, fertilitetsudfordringer eller søvnløshed og hedeture i overgangsalderen. Men yogaformen handler ikke alene om at støtte og afhjælpe udfordringer. Det er også en yogaform, der i sprog og praksisser åbner muligheder for, at det specifikt kvindelige kan blive en vej til øget selvindsigt, frihed og kærlighed. En yogaform, der tager afsæt i, at en forståelse og respekt for det cykliske princip er afgørende for kvindelig vitalitet, glæde og kvinders spirituelle empowerment.

I vores undervisning reflekteres vores egen sansning og forståelse af kvindekroppen og det feminine, hvorfor uddannelsen tilbyder en bevidstgørelse af disse. Derudover undersøges, hvordan du i undervisningen kan inddrage kvindekroppen og vække kontakten til den kvindelige og feminine visdom og kraft. På den måde vil du blive skarpere til at kunne tale til oplevelsen af at være i en kvindekrop og til at guide kvinder i kontakt med deres krop og kvindelige kraft.
Yogaens lære er dybest set køns- og tidsløs, men de fleste yogatraditioner er skabt af mænd til mænd. Dog er de fleste yogaudøvere og yogalærere i Danmark i dag kvinder, og der er en stigning i interessere for yoga for kvinder og det feminine. Kvinders kroppe, energi og hormonsystem er grundlæggende anderledes end mænds, og der er brug for undervisere og behandlere der har en dyb forståelse af kvindekroppen og det feminine for bedst muligt at kunne støtte kvindelige elever.

Baggrunden for at have fokus på det feminine er også, at det gennem årtusinder har været undertrykt af både mænd og kvinder. På et ubevidst niveau er balancen tippet til fordel for det rationelle, målorienterede og maskuline. Mange kvinder har tilegnet sig disse kompetencer og har umiddelbart succes i livet. Men prisen er ofte en følelse af indre spænding, manglende kontakt til kroppen og intuitionen, splittelse og for lidt nydelse og lethed i hverdagen. På uddannelsen vil du også lære at forbinde dig med din egen powerfulde, feminine skaberkraft. Ikke på bekostning af de iboende maskuline egenskaber, men i et smukt samspil med dem. På den måde kan du skabe det liv du ønsker – på en feminin og nydelsesfuld måde.
Antallet af kvinder der oplever ting som pms, menstruationssmerter, inkontinens (når du ikke kan hoppe trampolin, nyse eller løbe og være sikker på at kunne holde på vandet), fertilitetsudfordringer, adskilte mavemuskler, problemer med søvn og stress, manglende libido og glæde ved egen seksualitet, hormonelle udfordringer generelt og i forbindelse med peri- og menopausen er stort. Ligeledes peger undersøgelser på at virkelig mange kvinder generelt ikke er glade for deres krop eller ved ret meget om den. Chancen for at du i dit arbejde møder kvinder med nogle af ovenstående udfordringer er stor og ved at dykke ned i yoga for kvinder får du bredere afsæt for at kunne støtte dem på.


Udtalelser fra tidligere deltagere på Shakti-uddannelse

“Jeg gik i gang med denne uddannelse fordi jeg manglede en viden om og ønskede at nørde mere omkring selve kvindekroppen.
Alle mine forventninger til uddannelsen er opfyldt både på det personlige, spirituelle og professionelle plan. Jeg har lært så meget! Shakti-yogaen har haft en fantastisk healende effekt på mig. På et personligt plan har det at tage uddannelsen virkelig berørt mig. Det har givet mig så meget glæde, styrke og visdom og i dag har jeg en anden fornemmelse af at være kvinde og af min krop. Jeg har faktisk aldrig følt så meget saft og kraft i mit liv som jeg gør nu her på vej ind I overgangsalderen. Det har været en rejse ind i min indre krop. En rejse der har lært mig at acceptere og elske mig og min krop som den er.
Og det er skønt at bruge uddannelsen professionelt som yogalærer!Jeg har fået en stor viden om kvindekroppen, om cyklus, om bryster, om efterfødselstiden, graviditet, feminine spiritualitet, livmoderen og kvindelig og maskulin energi. Det er viden jeg mener alle yogalærere – ja faktisk alle kvinder – vil kunne bruge og nyde at have!

De praktiske forhold har været rigtig fine med god energi og atmosfære og jeg kunne godt lide hvordan Laila havde gjort rummet klar på sin særlige måden hver gang. Laila er en super god underviser og hendes styrke lyser ud af hende. Jeg har følt mig helt tryg hele vejen igennem og jeg tror virkelig ikke at der er andre i Danmark der kan undervise i de ting hun gør bedre. Hendes viden lyser ud af hende.
Gruppen har også fungeret rigtig godt, og det har været skønt at have en kontaktperson imellem gangene og vores gruppe på nettet.
Til andre yogalærere vil jeg sige at de vil gøre sig selv en kæmpe tjeneste ved at få den viden der bliver præsenteret på uddannelsen – og ikke mindst også tjene deres kvindelig elever med den”.
Ida Heinadóttir Heinesen, 45 år, Certificeret Hatha yogalærer samt uddannet ernæringsassistent.


”Jeg tilmeldte mig Shakti-uddannelsen fordi jeg manglede en blid og feminin tilgang til yoga hvor der også var fokus på cyklus og overgange. Selve efteruddannelsen har haft meget stor værdi for mig - både som psykoterapeut og yogalærer og som kvinde. I dag inddrager jeg cyklus-arbejde professionelt og specielt overgangsalderen, som det har været fantastisk at få så stor indsigt i og at kunne støtte andre kvinder i. Personligt imødeser jeg også de kommende overgangsår med stor entusiasme og glæder mig nu. Jeg har lært utroligt meget om kvinders cyklus som jeg faktisk ikke vidste før og som jeg allerede i dag formidler videre. Jeg har lært meget om hvordan jeg kan bruge yoga terapeutisk og til hvilke problemstillinger. Jeg har også virkelig fået fokus på at rigtig mange kvinder ikke mærker sig selv og skal have hjælp til det. Jeg har lært om brugen af yoni, bækkenbund, bryster, livmoder og hvordan det har stor betydning at kunne italesætte dette, såfremt jeg underviser i rene kvinde yogahold. Jeg mener at alle yogalærere der gerne vil have mere viden om feminine problemstillinger, cyklus og Shakti power kan have stor glæde af uddannelsen. Som yogalærer er jeg i dag i stand til at tilpasse min undervisning til kvinder!
Laila er en helt unik underviser, der på en skøn og autentisk måde formidler hele hendes store viden om feminin yoga. Det er aldrig kedeligt og altid meget lærerigt og inspirerende. Laila udstråler i den grad dét som hun underviser i. Hvordan kvinder ved at nære sig selv og forstå sin cyklus, kan få adgang til en helt anden Shakti power end ellers. Bare se på Laila og så tror du på det. Hun er en fantastisk formidler af stoffet og den viden hun har bør spredes til mange flere kvinder – det er så vigtig viden at formidle”.

Pernille Fournais, psykoterapeut MPF, Vinyasa Flow certificeret yogalærer, cand.merc., 48 år


“Jeg meldte mig til uddannelsen fordi jeg var midt i en skilsmisse og ville give mig selv en udviklingsGAVE for livet. Og så havde jeg lige inden været på Lailas yogaferie i Syd-Frankrig og havde lyst til mere…Uddannelsen har til fulde, på både det praktiske, teoretiske og åndelige niveau levet op til alle mine forventninger. Dette primært pga en formidabel og dygtig underviser, som har sans for detaljen, er passioneret og selv lever det sagte. Dette virker dybt inspirerende og intenst.
Jeg har et kæmpe kompendium af øvelser, praksisser og teori, som jeg kan bruge i mit daglige virke som jordemoder på både kryds og tværs, og den dybe forankring jeg har fået I min egen femininitet og kvindelighed vil uden tvivl smitte af på min måde at yde jordemoderfaglig omsorg på, og forhåbentlig også inspirere mange kvinder som jeg daglig er i kontakt med.
Det har været fantastisk at fordybe sig i det feminine sammen med en cirkel af andre nysgerrige kvinder - at dele viden og kærlighed til det feminine og til yogaen. Nærvær, nydelse og styrke er tre central ting i mit liv idag. Og ikke mindst skønt at få vejledning i det af en dygtig underviser. Laila er et levende eksempel på det feminine og hun er altid yderst velforberedt. Hun har altid overskud til at have overblik over hele gruppen samt træde til, når det er nødvendigt.
Hele den praktiske side af uddannelsen omkring materialer, lokaler, forplejning etc har også fungeret virkelig godt. Jeg er dybt taknemmelig for at have taget Shakti-uddannelsen!
Rent personligt føler jeg også at jeg med uddannelsen har fået en stærk fornemmelse af min indre kraft og styrke, hvilket igen giver mig mod og tillid til at følge "min" vej. Jeg har fået meget brugbare redskaber til at være entrepeneur i mit eget liv og til kontinuerligt at optræne og forfine min intuition. Yogapraksisserne har hjulpet til at jeg I dag er meget tydeligt og klar i min kommunikation og i mine beslutningsprocesser, hvilket spare mig for megen tidsspilde og bekymringer.
Er du kvinde er det her den bedste uddannelse du kan tage. Det har været en magisk rejse, og jeg vil meget varmt anbefale andre jordemødre, sygeplejersker, yogalærere og terapeuter at tage den – alle der på den ene eller anden made arbejder med kvinder.”

Karina Aaman, 44, jordemoder gennem 15 år

Jeg meldte mig på uddannelen for at blive klogere på kroppen, kropspraksis og yoga til en kvindekrop. Men jeg fik så meget mere end det. Uddannelsen har bevæget sig langt udover de forventninger jeg havde. Jeg havde ikke ventet den dybde og indsigt. Professionelt har uddannelsen også givet mig rigtig, rigtig meget. Jeg arbejder med nye mødre og med uddannelsen har jeg fået rigtig meget brugbart til mit arbejde med mødre og efterfødselsperioden samt hele transformationen til at blive mor. Personligt har jeg en glæde ved at være mig som er langt stærkere end da jeg startede. Jeg har fået en forståelse og viden om min cyklus, som jeg sjovt nok ikke troede jeg manglede. Det har givet en fascination og respekt for min krop og arbejdet med det feminine.

Laila har en helt særlig autoritet, varme og evne til at holde en gruppe - især en talende og levende gruppe. :) Det er fantastisk materiale vi har fået udleveret, gruppen af kvinder man kommer så tæt på og Lailas undervisning – det har været så godt! Alle kvinder der har lyst til at leve med større frihed og forståelse af dem selv, deres krop og deres potentiale vil have glæde af at tage Shakti-uddannelsen.
Det har været et dejligt kursussted, god mad og gode opgaver som jeg elskede at arbejde med da de samlede rigtig meget af materialet og undervisningen.

Carina Lyall, selvstændig meditationslærer, 31 år

Jeg havde aldrig drømt om at skulle lære så meget på denne uddannelse. Det har været en fuldstændig fantastisk rejse. Fantastisk at være i denne cirkel af kvinder. Støtte, kærlighed, ærlighed. Jeg er blevet så fascineret af min cyklus og jeg ville ønske jeg vidste alt det jeg ved i dag, da jeg var 20 år. Jeg glæder mig virkelig at give det videre til de unge piger jeg arbejder med. Jeg elsker den spirituelle indgang du altid har i din undervisning Laila og jeg elsker i det hele taget din måde at undervise på. Det har været den mest givende, lærerige, kærlige, selvudviklende, varme, favnende uddannelse jeg har været på. Laila den lette tilgang du viser os til det feminine og omsorg for os er helt unik. Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget da jeg valgte din uddannelse Det er en ny epoke i mit liv.

Elizabeth Bunch Johansen, 47 år, coach og mentor for unge kvinder


Lailas uddannelse er helt indlysende relevant for dem, som i det daglige arbejder med kvinder, krop og videreudvikling. Men jeg vil i lige så høj grad anbefale den til kvinder, som ønsker at udvikle sig selv og få værktøjer til personlig udvikling og til at støtte andre kvinder, f.eks. døtre, yngre kollegaer, familiemedlemmer. Jeg er ekstremt tilfreds med udbyttet fra uddannelsen. Det har været en fuldendt cirkel, hvor jeg ved afslutningen af uddannelsen virkelig følte, at jeg var "nået i mål", kommet hjem og klar til at gå ud i verdenen og dele min viden og erfaring. Jeg er også meget glad for den viden, jeg har fået om specifikke punkter/perioder i kvindelivet. Også selvom nogle af perioderne, som f.eks graviditet og efterfødsel, ligger bagud i tid for mit vedkommende. Det har været meget nærende at genbesøge disse steder i livet.
Noget af det vigtigste for mig har være den dybe forståelse for det cykliske og for, at der er forskellige faser i en cyklus, som alle har lige stor værdi. Parallellen til naturen, hvor frøet ligger i dvale, vokser, folder sig ud, blomstrer, sætter frugt, visner ned, går i dvale igen, for så igen en dag at blive til et nyt frø ... Vigtigheden af at alle elementer er til stede i vores liv og hverdagen.
Som underviser er Laila fuldstændig fantastisk og meget inspirerende: klog, masser af erfaring og en solidt underbygget viden. Samtidig så legende, anerkendende og understøttende.

Dorte Frandsen, 50 år, cand.jur., LLM, Ph.D., specialanklager og yogalærer


Jeg meldte mig på uddannelsen, fordi jeg gerne ville have krop på min intellektuelle viden. Og for at være en del af et nærende kvindefællesskab. Uddannelsen har levet op til mine forventninger og jeg har fundet en anden dybde og tillid til min krop. Jeg er blevet ”tvunget” til at ”gå i krop”. Jeg vil så gerne være i hoved, reflektere vende og dreje. Med denne uddannelse er jeg blevet opfordret til at komme ”ned på yogamåtten”, og den tillid jeg får, når jeg er arbejder med min krop har givet mig styrke og en anden tillid til min intuition. Jeg havde som ung kvinde ikke den store lyst til at blive en ældre kvinde. Synes aldrig jeg havde mødt en sensuel og lækker kvinde, der var ældre. Jeg får lyst til at leve alle kvindealdre og finde det lækre i dem alle, og jeg synes jeg på uddannelsen er blevet meget inspireret i disse processer.

Det bedste ved uddannelsen har været at få spændende viden serveret i en struktureret og velovervejet form og så varmen og kærligheden fra cirklen. Og jeg har lært vigtige ting om bækkenbunden, om det kraftfulde i det langsomme og kamrene i menstruationen. Derudover har det været vigtigt for mig at kunne forstå overgangsalderen som en power-periode, at fordybe mig i cyklus og få tilliden til at jeg selv ved bedst.
Det er lyse, lækre, smukke lokaler og med dejlig mad og blomster er der en følelses af overflod og æstetik omkring det praktiske på uddannelsen. Laila brænder for det hun underviser i. Hun er vågen, tilstede og i flow. Ligeledes lever hun selv det hun underviser i. Og så er hun sød og smuk med de mest tindrende blå øjne som er så fyldte med kærlighed og indsigt.

Jeg vil anbefale uddannelsen til jordemødre, sundhedsplejersker, seksualvejledere – ja alle de kvinder der arbejder med kvinder og unge piger. Og alle yogalærere, der har kvinder på deres hold bør have den viden som der undervises i ift kvinder og yoga!

Mette Hyldgaard Skovmose, 40 år, cand.mag. i psykologi og dansk, underviser, fortællerske, forfatter og foredragsholder

Lailas uddannelse er helt indlysende relevant for dem, som i det daglige arbejder med kvinder, krop og videreudvikling. Men jeg vil i lige så høj grad anbefale den til kvinder, som ønsker at udvikle sig selv og få værktøjer til personlig udvikling og til at støtte andre kvinder, f.eks. døtre, yngre kollegaer, familiemedlemmer. Jeg er ekstremt tilfreds med udbyttet fra uddannelsen. Det har været en fuldendt cirkel, hvor jeg ved afslutningen af uddannelsen virkelig følte, at jeg var "nået i mål", kommet hjem og klar til at gå ud i verdenen og dele min viden og erfaring.Jeg er også meget glad for den viden, jeg har fået om specifikke punkter/perioder i kvindelivet. Også selvom nogle af perioderne, som f.eks graviditet og efterfødsel, ligger bagud i tid for mit vedkommende. Det har været meget nærende at genbesøge disse steder i livet.
Noget af det vigtigste for mig har være den dybe forståelse for det cykliske og for, at der er forskellige faser i en cyklus, som alle har lige stor værdi. Parallelen til naturen, hvor frøet ligger i dvale, vokser, folder sig ud, blomstrer, sætter frugt, visner ned, går i dvale igen, for så igen en dag at blive til et nyt frø ... Vigtigheden af at alle elementer er til stede i vores liv og hverdagen.
Som underviser er Laila fuldstændig fantastisk og meget inspirerende: klog, masser af erfaring og en solidt underbygget viden. Samtidig så legende, anerkendende og understøttende.

Dorte Frandsen, 50 år, cand.jur., LLM, PhD, specialanklager og yogalærer

Handelsbetingelser og retningslinjer for uddannelser i forhold til Covid-19

Hvis du bliver syg eller har symptomer på Covid-19
Hvis du bliver syg med symptomer på Covid-19, eller er bekræftet smittet, må du ikke møde op til undervisning. Dette gælder også, hvis der er personer i din husstand, der har symptomer, eller er bekræftet smittet. Ifølge myndighedernes anvisninger skal du blive hjemme, indtil du har været symptomfri i 48 timer.

Der ydes ikke økonomisk kompensation for fravær, hverken Corona-relateret eller af anden årsag. I nogle tilfælde vil det være muligt at deltage på et lignede modul/kursus på et senere tidspunkt. Dette kan være mod en ekstra betaling.

Hvis du får symptomer på Covid-19 i løbet af undervisningen, skal du informere underviseren og tage hjem. Hvis du får konstateret Covid-19 indenfor en uge efter deltagelse i undervisning, så giv os besked om det.

Hvis Yoga Collective bliver pålagt at lukke pga. Coronavirus
Hvis Yoga Collective bliver pålagt at lukke som følge af myndighedernes påbud i forhold til
Coronavirus, Covid-19, efter at uddannelsen er startet, vil undervisningen blive flyttet til en online platform, og afholdt der. Det gælder også, hvis Yoga Collective bliver pålagt at mindske antallet af deltagere betragteligt, så alle tilmeldte deltagere ikke må være til stede i Yoga Collectives lokaler, eller anden valgt lokation, samtidig.

Der ydes ikke økonomisk kompensation for en sådan flytning, heller ikke hvis en deltager ikke
ønsker at deltage online.

Hvis Yoga Collective er nødt til at aflyse inden uddannelsens start refunderer vi
betalingen. Der ydes ikke kompensation for forhåndsbookede togbilletter/hoteller o.lign.

I det tilfælde hvor en del af undervisningen ikke lader sig overflytte til online undervisning, vil der blive fastlagt en ny tidspunkt for denne del. Der ydes ikke økonomisk kompensation for deltagere, der ikke kan deltage.

Hvis underviseren bliver syg eller har symptomer på Covid-19
Hvis underviseren, eller en i dennes husstand har symptomer på Covid-19, eller er bekræftet
smittet inden eller i løbet af et undervisningsforløb, vil undervisningen blive aflyst og Yoga
Collective fastlægger en ny dato, hvor flest muligt kan deltage. Yoga Collective forbeholder sig
retten til at flytte undervisningen eller dele deraf til en online platform.

Vi vil altid gøre, hvad vi kan, for at finde en god løsning.