restorativ yoga, workshop, Louise Krægpøth

Be kind to yourself - Restorativ workshop med Louise Krægpøth

Lørdag den 23. februar kl. 10.00 - 1200

Fuldt booket

Hvad betyder restorativ?

Restorativ kan oversættes til: Genopbyggende, fornyende, oplivende, styrkende. En yogaform der indbyder til selvomsorg og fordybelse.

I løbet af denne formiddag vil vi både tale om, hvordan en restorativ yogapraksis kan hjælpe os i hverdagen til at få mere ro på og kunne være i de situationer, der dukker op. Vi vil bevæge os ind forskellige stillinger, som vises med forskellige muligheder for at lande godt i stillingen, og jeg inviterer dig til at mærke godt efter, når du lander i din restorative stilling.

Restorativ yoga har en meget stor effekt på vores nervesystem, og du vil opleve, at kroppen får lov at slappe HELT af, og at du kan løsne grebet, lade dig synke bagud og lande - i dig selv. Uden at skulle gøre noget til perfektion, uden at skulle præstere, men bare lande.

Vi arbejder med åndedræt og lette bevægelser til at få kontakt til vores nervesystem, inden vi lander os selv fuldstændigt i hver enkelt stilling undervejs.

Du kan forvente en formiddag, som ikke stiller krav til dig, hvor du kan være i din praksis LIGE DER, hvor du føler dig tilpas. Du kan forvente at få slappet helt af, at blive bevæget på flere planer og blive ladet op af god energi til resten af efteråret.

Forkæl dig selv ved at sætte tempoet ned denne lørdag formiddag og lade roen sænke sig over dig.

Dato og tidspunkt: Lørdag den 23. februar kl. 10.00 - 1200

Sted: Yoga Collective · Jægergårdsgade 14 · Århus

Underviser: Louise Krægpøth · Living Fully · Yoga & Klang

Pris: 200 kr

Book