JAcob Aremark, kropsbevidsthed, kroppens indre landskaber,

Kropsbevidsthed i praksis

Workshop med Jacob Aremark

Fuldt booket


Onsdag den 10. oktober kl 19.00-21.00

Pris 275 kr

Book

Om workshoppen
“Den bedste, billigste og mest vedvarende vej til større livsglæde og selvindsigt går via en større kontakt til kroppen.”

På workshoppen her stifter du bekendtskab med en række af de øvelser, du finder i bogen “Kroppens indre landskaber” - øvelser hentet fra bl.a. den tibetanske meditationstradition, indisk yoga & japansk aikido. Og du vil blive præsenteret for de tanker, som ligger bag idéen om målrettet kropsbevidsthedstræning: Hvad er kropsbevidsthed for noget, hvordan opøver man det, og hvordan hænger krop, følelser og tanker sammen?

Det behøver nemlig hverken være svært eller enormt tidskrævende at arbejde sig dybere nede i kroppen for på den måde at få den til at spille den positive rolle, den faktisk kunne spille i rigtig mange aspekter af vores liv. For mange mennesker, som i forvejen træner yoga, chi-kung osv. er arbejde med kropsbevidsthedstræning heldigvis ikke noget fremmed. Hvad vi søger at gøre på workshoppen her, er bl.a. at sætte ord og begreber på noget af det, som mange allerede intuitivt fornemmer er på spil i de holistiske træningsformer for bedre at forstå, hvad fokuseret kropsbevidsthedstræning kan handle om, når det er bedst.

Udgangspunktet for workshoppen er praksis, og vi laver kropsøvelser & åndedrætsteknikker, meditation & afspænding. Udover det vi vil også samtale, diskutere & perspektivere det vi laver, og på den måde forhåbentlig komme nærmere os selv og nærmere noget, som kan bruges i den helt almindelige og ofte travle hverdag.

Hvis du tidligere har deltaget i Jacobs foredrag “Kroppens indre landskaber” vil du alligevel få en masse nye ting med i workshoppen her, da fokus er primært praksis med relativt mindre teori.

Om Jacob Aremark
Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”.
Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed. Han er yogalærer (bl.a. her i YogaCollective) med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Desuden har han sort bælte i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse.
Jacob laver uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb.
Se mere på www. Aremark.dk