in to yin, yin yoga uddannelse, yogalæreuddannelse, yinyogalære uddannelse

In to Yin uddannelse 2018


Datoer:
10. - 12. marts (lørdag til mandag)

24. - 26. marts (lørdag til mandag)

Alle dage kl 10.00-17.45

Pris: 5600

Ansøg om deltagelse

For at kende lidt til gruppen inden vi starter, skal alle udfylde et ansøgningsskema.

Ansøg


Vi læser løbende ansøgninger, og sender en faktura, når vi har behandlet ansøgningen. Din plads er endeligt sikret, når uddannelsen er betalt.

yin yoga, yin yoga lærer, yin yoga uddannelse, yinyogalæreruddannelse, yin yoga teacher training

In to Yin - Yin Yoga uddannelse og fordybelse50 timers Yin Yoga uddannelse med fokus på yinpraksis og anatomi.

Yoga Collective udbyder In to Yin - yin yoga uddannelse.

Yin yoga er en af de mest populære yogaformer i Yoga Collective, fordi yin yogaens stille univers er et velkomment supplement i en travl verden. Når du finder dig til rette i en yin stilling og lader opmærksomheden være i kroppen og nænsomt giver kroppen lov til at give slip, så vil nervesystemet taknemmeligt tage imod, og stress og spændinger sive væk.

Uddannelsen henvender sig primært til dig, der allerede er yogalærer, eller dig, der har en anden kropslig uddannelse. Alle deltagere forventes at have en yin yoga praksis.

På uddannelsen vil du lære om:
Teori og praksis:
 • Yin Yoga’ens baggrund
 • Forskellen mellem yin og yang (hvad er yin yoga)
 • Principperne bag en yin yoga praksis
 • Yin stillinger, deres funktion, modifikationer og brugen af hjælpemidler
 • Hvad gør vi mellem stillingerne
 • At undervise og sekvensere


Yin Yoga anatomi:
 • Knogler og variationer i skelettet
 • Skeletmuskulaturen
 • Stræk vs. kompression
 • Nervesystemet
 • Bindevæv og fascia


På uddannelsen lærer du kroppen at kende ud fra forskellige perspektiver. Læringen er både praksis- og dialogbaseret og tager udgangspunkt i dine egne og andres kropslige erfaringer og oplevelser. Vi praktiserer yin yoga hver dag, og erfaringerne herfra sammenholdes med undervisning i kroppens anatomi og tilsammen giver det et billede af, hvordan yin yoga undervises til og opleves i forskellige kroppe. Du lærer, hvordan stillinger modificeres og tilpasses, og hvordan du bruger det i din egen praksis og i undervisning. Netop kroppes forskellighed er en af grundpillerne i yin yoga og får derfor særlig opmærksomhed på uddannelsen.


Har du spørgsmål, så skriv til Nadia eller Maia:
nadia@yogacollective.dk
maia@yogacollective.dk


Maia og Nadia, Nadia lunn, maiayoga, yin yoga, yoga yoga uddannelse, yin yoga yoga collective, yin yoga aarhus, yin yoga teacher training

Om Nadia og Maia - underviserne på In to Yin - Yin Yoga Grunduddannelse


Sammen driver Nadia og Maia yogastudiet Yoga Collective. De har begge dedikeret deres praksis og undervisning til en eksperimenterende og undersøgende tilgang til yoga. I deres undervisning er der altid plads til nærvær og undersøgelse og til, at den enkelte elev tilpasser praksis ud fra egne vilkår.
Maia og Nadia har begge assisteret Joe Barnett ved alle Yin Yoga uddannelser, han har afholdt i Danmark.
Maia er blandt andet uddannet fra Hamsa Yoga og i Embodied Flow ved Tara Judelle og Scott Lyons og har deltaget på yin yoga uddannelser hos Sattva Yoga og Joe Barnett. Maia er tillige massør og er uddannet Somatic Exercise Coach ved Lisa Petersen.
Nadia er uddannet ved Sattva Yoga, Integrated Yin Yoga og Joe Barnett. Både Maia og Nadia er uddannet Restorative Yogalærere ved Ateeka/Yoga Somatics Institute.