Workshops og uddannelser

Flere gange om året inviterer Yoga Collective til ekstra fordybelse med workshops og uddannelser. Det er ofte undervisere ude fra, der underviser workshops og uddannelser. Det er de undervisere, der inspirerer os i vores egen praksis, og den inspiration vil vi gerne dele med jer. Du kan også finde workshops, der undervises af Maia, Nadia eller andre af Yoga Collectives undervisere.

Maia og Nadia afholder uddannelser i Yin Yoga og i 2018 også en 200 timers Hatha yogalæreruddannelse

Kom til MandeYoga i Yoga Collective

Igennem dette 8 ugers forløb (8 x 90 minutter), vil Jimmi introducere dig til yogaens verden. I vil bevæge jer igennem mange af de kendte yogastillinger og solhilsner, som ikke bare gør dig stærkere og mere smidig, men hvis formål er at stilne sindet og ”mærke efter”.

Intro-forløbet vil som udgangspunkt henvende sig til nybegyndere, og dem som måske har duftet en smule til yoga. Men du er også velkommen, selvom du allerede dyrker yoga, men bare føler, at du mangler den basale grundviden.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Iklæd dig løst siddende tøj, medbring et åbent sind, og vær forberedt på, at du med stor sandsynlighed er på vej ind i yogaens verden.


Læs mere