Be kind to yourself - Restorativ workshop med Louise Krægpøth


Fuldt Booket

I løbet af denne formiddag vil vi både tale om, hvordan en restorativ yogapraksis kan hjælpe os i hverdagen til at få mere ro på og kunne være i de situationer, der dukker op. Vi vil bevæge os ind forskellige stillinger, som vises med forskellige muligheder for at lande godt i stillingen, og jeg inviterer dig til at mærke godt efter, når du lander i din restorative stilling.

Lørdag den 23. februar kl. 10.00 - 12.00

Læs mere

Yogaworkshop, yoga flow workshop, louise krægpøth, living fully, yoga collective

Light it up – 3 timers selvforkælelse

Workshop med Louise Deleuran Krægpøth

Har du lyst til at få varmet din vinterkolde krop igennem, så er workshoppen her LIGE sagen.
Med udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelighed sætter vi gang i en styrkende og varmende praksis, fra blid yoga til kraftfuldt hatha flow.

Lørdag den 23. februar kl. 13.00 – 16.00
Pris: 300 kr.

Læs mere

Womb wisdom and womens yoga

Workshop om den kvindelige cyklus med Laila Torsheim

På denne workshop vil en vekselvirkning mellem nærende yogapraksisser, oplæg og øvelser invitere dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur, (kvinde)kroppen og det feminine.

Ofte er menstruationscyklussen set som et nødvendigt onde. Men hvad hvis din cyklus var nøglen til indsigt, styrke, øget vitalitet og din feminine power?

Fredag d. 8. marts kl. 16.30 - 20.45
Lørdag d. 9. marts kl.10.00 - 15.15

Pris 1100 kr.

Læs mere

Workshop om Chakrasystemet

- helt konkret og uden mystik med Jacob Aremark

Fuldt booket

I hjertet af yogaen - lidt gemt væk - ligger hele læren om chakrasystemet. For mange er det mystisk & uhåndgribeligt, og noget man måske tænker, man skal tro på snarere end forstå og erfare. Men sådan behøver et ikke at være: Forståelsen af chakrasystemet er grundlæggende en lang rejse ind i kroppen - og som enhver rejse kan også denne rejse gøres betydeligt nemmere, hvis man har et ordentligt kort med; en konkret og praktisk tilgang til, hvad chakra’er overhovedet er for noget.

Onsdag d.27.03 kl 19.00-21.30

Pris
300 kr

Læs mere

Stemmetræning og kommunikation for yogalærere

Workshop med Martin Guldberg

I denne tre-timers workshop vil vi have fokus på stemmetræning, stemmebrug og kommunikation i forbindelse med yogaundervisning.

Hvordan kan man arbejde med stemmen og med stemmeteknik, så man kan guide en yogasession tydeligt og med nok volumen – og så stemmen kan holde til det?

Lørdag den 6.april kl 14.00-17.00

Pris
375 kr

Læs mere