Stemmetræning og kommunikation for yogalærere

Workshop med Martin Guldberg

I denne tre-timers workshop vil vi have fokus på stemmetræning, stemmebrug og kommunikation i forbindelse med yogaundervisning.

Hvordan kan man arbejde med stemmen og med stemmeteknik, så man kan guide en yogasession tydeligt og med nok volumen – og så stemmen kan holde til det?

Lørdag den 6.april kl 14.00-17.00

Pris
375 kr

Læs mere

Foredrag om Chakrasystemet

- helt konkret og uden mystik med Jacob Aremark

I hjertet af yogaen - lidt gemt væk - ligger hele læren om chakrasystemet. For mange er det mystisk & uhåndgribeligt, og noget man måske tænker, man skal tro på snarere end forstå og erfare. Men sådan behøver et ikke at være: Forståelsen af chakrasystemet er grundlæggende en lang rejse ind i kroppen - og som enhver rejse kan også denne rejse gøres betydeligt nemmere, hvis man har et ordentligt kort med; en konkret og praktisk tilgang til, hvad chakra’er overhovedet er for noget.

Onsdag d.10.04 kl 19.00-21.30

Pris
300 kr

Læs mere

Yin Yang Free Flow med Ninna


Denne praksis er en dedikation til dig og alle dine stemninger; et oplæg til forening af de
modsatrettede energier vi nogle gange oplever som mennesker; en mulighed for fordybelse, hvor
der er plads til både styrke og blødhed, og hvor der er rigtig god tid til dit åndedræt.

Workshoppen er bygget op som en udvidet yogaklasse: Vi integrerer det bedste fra både Sol og Måne, og rammer det hele ind i syngende meditation som start og en guidet afspænding som afslutning. Vi skal udforske den varmende, styrkende, udadrettede Yang energi i kombination med den kølende, restorative og indadrettede Yin energi.

Fredag d.12.4 kl 19.00-21.30

Pris 300 kr

Læs mere
yoga, jacob aremark, yoga filosofi

Yogaens filosofi

- Tusind år gammel livsfilosofi, mere relevant end nogensinde

Yoga’ens filosofi er livsfilosofi - konkret og praktisk anvendelig. Det er ikke noget, man skal tro på, men noget man kan undersøge og forholde sig kritisk til og inddrage i sin yogapraksis og sit daglige liv.

For hvad vil det overhovedet sige at være menneske? Og hvad kan vi gøre for at leve det rigeste og sandeste liv, vi kan?

Onsdag d.22.5.2019 Kl. 19.00-21.00

Pris 275 kr

Læs mere
Yoga Collective, ayurveda, yoga, workshop, govind

Samarbejdet mellem Yoga og Ayurveda


I denne workshop lærer du, hvordan yoga og ayurveda er tæt forbundne og hvordan du med basal ayurvedisk viden kan finde dine egne specifikke behov og remedier i din
yogapraksis. Du bliver introduceret til de principielle fem elementer (Mahabhutas), som alt levende består af, ifølge Ayurveda og Yoga.

Dato Lørdag d. 4.maj kl. 13.00-16.00

Pris 400 kr

Læs mere