Workshops og uddannelser

Flere gange om året inviterer Yoga Collective til ekstra fordybelse med workshops og uddannelser. Det er ofte undervisere ude fra, der underviser workshops og uddannelser. Det er de undervisere, der inspirerer os i vores egen praksis, og den inspiration vil vi gerne dele med jer. Du kan også finde workshops, der undervises af Maia, Nadia eller andre af Yoga Collectives undervisere.Kommende workshops:

Jacob Aremark: Pranayama workshop
Dyk dybere ned i åndedrættet på denne Pranayama workshop med Jacob Aremark

Åndedrættet er vores vigtigste energikilde og et væsentligt pejlemærke, hvis vi vil mærke os selv - både kropsligt og følelsesmæssigt.
Træner man sit åndedræt på en intelligent måde, vil man derfor kunne opleve at få både mere energi, større selvindsigt & indre balance.
Den træning hedder på sanskrit Pranayama, hvilket direkte oversat betyder “frisættelse af livsenergien”.

Onsdag d. 23.01.2019 kl 19.00-21.30

Læs mere her

Laila Torsheim: Womb wisdom and womens yoga
På denne workshop vil en vekselvirkning mellem nærende yogapraksisser, oplæg og øvelser invitere dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur, (kvinde)kroppen og det feminine.

Ofte er menstruationscyklussen set som et nødvendigt onde, noget der giver anledning til gener eller i bedste fald noget kvinder ikke tænker så meget over. Men hvad hvis din cyklus var nøglen til indsigt, styrke, øget vitalitet og din feminine power? At forstå sin cyklus er på en gang et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress, øge din sundhed og samtidig kan den fungere som en spirituel vej for kvinder. På workshoppen får du både konkrete redskaber til at forstå din cyklus, mindske eventuelle gener omkring den og inspiration til hvordan du kan bruge den som en spirituel vej og en del af din yogapraksis.

Fredag d. 8. marts kl. 16.30 - 20.45
Lørdag d. 9. marts kl.10.00 - 15.15

Læs mere her