yoga collective, yin yoga, yin yoga uddannelse, yin yoga teacher training, yin yoga yoga collective, yin uddannelse aarhus, yin yoga uddannelse aarhus, yin yoga uddannelse yoga collective, yoga, yoga aarhus, yin aarhus

50 timers Yin Yoga uddannelse for yogalærere


In to Yin er for dig, der lyst til at gå på opdagelse i yin yogaens sanselige, blide og beroligende verden sammen med os, og som vil lære at videregive oplevelsen til andre. In to Yin handler nemlig både om din egen yin praksis, hvor du oplever en somatisk tilgang til yin yoga på egen krop, og om hvordan du kan videregive den samme tilgang med dit eget personlige præg, når du selv underviser.

Start d. 28. februar 2020

Læs mere

200 timers hatha yogalæreruddannelse


Denne uddannelse er fuldt booket

Går du med drømmen om at blive yogalærer eller har du bare en lyst til at fordybe dig i din egen yogapraksis?

I Yoga Collective har vi skabt en yogalærer uddannelse, der tager dig på en oplevelsesrejse i yogaens verden. Den løber over 10 måneder, så du har mulighed for fordybelse og integration. Hovedtemaet er hatha flow, og du vil f.eks. møde forskellige tolkninger af solhilsner, men undervejs vil du også møde forskellige andre stilarter. Yoga er som et mange-grenet træ, og vi vil vise dig nogle af de grene, som vi selv arbejder med og er inspireret af. Denne opdagelsesrejse handler ikke kun om at lære at forstå og formidle yoga. Den handler også om din egen praksis, om at forstå din egen krop og måske endda lære dig selv lidt bedre at kende.

Opstart 27. september 2019

Læs mere