uddannelse i yoga for kvinder, kvinder cyklus, hormon yoga, kvindeyoga, laila torsheim

Womens Yoga & Health Training med Laila Torsheim


Yoga for kvinder er en stille revolution i yogaverdenen. Det startede med gravidyoga, men i dag efterspørges for alvor indsigt i områder som det cykliske, overgangsalder, fertilitet, det kvindelige hormonsystem, bækken- og underliv, kvindelig seksualitet, menstruationscyklussen og feminin spiritualitet. Flere og flere erkender, at der er brug for mere indsigt i kvindekroppen, et mere nuanceret sprog for det kvindelige, en større forståelse af det cykliske og for at kunne tilrettelægge yogasekvenser til kvinder i forskellige livsfaser til de mange kvindelige yogaudøvere der er i dag.

Opstart i maj

Læs mere
Birgitte Gorm Hansen, Birgitte Gormsen, open flow efteruddannelse, open flow yoga, open flow yogauddannelse, yoga collective, aarhus, yoga i aarhus, open flow i aarhus

Open Flow Yoga: 50 timers efteruddannelse for yogalærere med Birgitte Gorm Hansen


Open Flow Yoga er en meditativ og sansebaseret yogaform som introducerer ikke-lineære flows i din eksisterende undervisning. En uddannelse for dig der allerede er yogalærer og gerne vil inspirere dine elever til at mærke efter og lade den fysiske praksis komme indefra. Du får ny inspiration fra tre tendenser, der lige nu bryder frem i det internationale yogamiljø.

Opstart fredag d. 12. marts 2021

Læs mere