yoga collective, yin yoga, yin yoga uddannelse, yin yoga teacher training, yin yoga yoga collective, yin uddannelse aarhus, yin yoga uddannelse aarhus, yin yoga uddannelse yoga collective, yoga, yoga aarhus, yin aarhus

50 timers Yin Yoga uddannelse med fokus på yinpraksis og anatomi


1 plads tilbage

Yin yoga er en af de mest populære yogaformer i Yoga Collective, fordi yin yogaens stille univers er et velkomment supplement i en travl verden. Når du finder dig til rette i en yin stilling og lader opmærksomheden være i kroppen og nænsomt giver kroppen lov til at give slip, så vil nervesystemet taknemmeligt tage imod, og stress og spændinger sive væk.

Opstart 23.august 2019

Læs mere

200 timers hatha yogalæreruddannelse


Denne uddannelse er fuldt booket

Går du med drømmen om at blive yogalærer eller har du bare en lyst til at fordybe dig i din egen yogapraksis?

I Yoga Collective har vi skabt en yogalærer uddannelse, der tager dig på en oplevelsesrejse i yogaens verden. Den løber over 10 måneder, så du har mulighed for fordybelse og integration. Hovedtemaet er hatha flow, og du vil f.eks. møde forskellige tolkninger af solhilsner, men undervejs vil du også møde forskellige andre stilarter. Yoga er som et mange-grenet træ, og vi vil vise dig nogle af de grene, som vi selv arbejder med og er inspireret af. Denne opdagelsesrejse handler ikke kun om at lære at forstå og formidle yoga. Den handler også om din egen praksis, om at forstå din egen krop og måske endda lære dig selv lidt bedre at kende.

Opstart 27. september 2019

Læs mere

Womens Yoga & Health Training med Laila Torsheim


Yoga for kvinder er en stille revolution i yogaverdenen. Det startede med gravidyoga, men i dag efterspørges for alvor indsigt i områder som det cykliske, overgangsalder, fertilitet, det kvindelige hormonsystem, bækken- og underliv, kvindelig seksualitet, menstruationscyklussen og feminin spiritualitet. Flere og flere erkender, at der er brug for mere indsigt i kvindekroppen, et mere nuanceret sprog for det kvindelige, en større forståelse af det cykliske og for at kunne tilrettelægge yogasekvenser til kvinder i forskellige livsfaser til de mange kvindelige yogaudøvere der er i dag.

Opstart d.3.februar 2020

Læs mere