Adresse

Du finder os på
Jægergårdsgade 14, 2.sal, 8000 Aarhus

Hoveddøren er altid låst, så ring på døren.

Åbningstider


Yoga Collective er åben senest 15 minutter før og efter yogaklasserne. Når der er flere klasser i træk, så er døren åben tidligst 15 min inden næste klasse går i gang.

Ønsker du at se Yoga Collective kan du lave en aftale ved at skrive til os på maia@yogacollective.dk.

Om booking

Al booking foregår via Mindbody systemet, der enten kan tilgås via hjemmesiden eller via app. Al framelding foregår ligeledes via Mindbody. Hvis du ikke når at tilmelde dig en klasse kan du dukke op og se om der er en ledig plads. I de mest travle måneder (september og januar) kan det være lidt sværere at få plads, hvis man ikke er tilmeldt.

Afmelding
Afmelding skal ske via app eller bookingsystemet senest 3 timer inden klassens start, hvis du skal have dit klip retur. Hvis du har medlemskab er der pt ikke bøde for at afmelde for sent, du skal dog stadig afmelde dig senest 3 timer inden klassens start.

Fra d. 1. februar 2018 indføres en bøde på 25 kr. for medlemmer, hvis man udebliver fra en klasse eller afmelder sig mindre end 3 timer før klassens start. Pengene vil blive trukket på det betalingskort, der er opgivet i forbindelse med medlemskabet. Det gælder både fuldt medlemskab, studiemedlemskab og fri formiddag.

Notifikationer
Mindbody kan sende notifikationer via din kalender, men du skal være opmærksom på at din kalender skal have aktiveret tidszoner og stå på den danske tidszone for at notifikationer giver det rigtige tidspunkt. Tjek altid hvad tid du melder dig til klasser, og vær sikker på at det stemmer overens med din kalender. Det er altid tidspunktet i bookingskemaet, der er gældende. Klip returneres ikke pga. fejl i din egen kalender-opsætning, så aftaler vises med forkert tidspunkt.

Hvis du ikke når at afmelde dig 3 timer inden klassens start, så gå stadig ind via systemet og meld dig fra. Det hjælper andre til at få en plads på klassen.

App
Du kan hente en app, så du let kan booke fra din telefon

OBS: Aktiviteter i Yoga Collective er på eget ansvar.

Før Yoga


Køb og booking sker gennem bookingsystemet, og der kan ikke bookes/afmeldes ved opkald eller email. Du kan altid tage chancen dukke op uden at forhåndsbooke.

Vi bor på Jægergårdsgade 14, 2.sal, 8000 Aarhus. Indgangen er lige ved siden af Super Brugsen - ring på ved Yoga Collective på dørtelefonen.

Når klassen går i gang, bliver døren låst, og vi kan ikke høre dørklokken. Så derfor, kom i god tid gerne senest 10 minutter inden klassen går i gang. Vi åbner tidligst 20 min inden klassens start, i sjælne tilfælde 15 min før.

Hvis du kommer efter klassen er gået i gang, kan du ikke komme med på klassen.

Hvis du ikke kommer til en klasse du har booket, og ikke giver Yoga Collective besked minimum 5 timer forinden, mister du dit klip. Du afmelder en klasse ved at logge ind i Mindbody --> min info --> My Schedule

Læs mere om regler for klippekort og medlemskaber

Omklædning

Vi har omklædningskabiner, til jer der ikke kommer omklædte. Der er ikke badefaciliteter.

Udstyr


Der er yogamåtter og andet udstyr i Yoga Collective, som du kan låne gratis.

Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du bedre kan lide det, men det er altså ikke et must. Det er også muligt at opbevare din yogamåtte hos os, på eget ansvar, og så længe vi vurderer, at der er plads til det. Der skal altid være navn og et bånd på din yogamåtte, når den står hos os. Holder du ferie eller pause, skal du tage din yogamåtte med hjem i den periode.

Hvis du gerne vil have dit eget udstyr kan det for eksempel købes i Yoga Collectives webshop eller i yogastudiet. Hvis du er i tvivl om hvilken yogamåtte du skal vælge, så spørg os i studiet, eller læs herVi vil gerne opfordre til, at vi hjælper hinanden med at holde salen pæn. Se hvordan udstyret ligger, når du tager det, og læg det på samme måde, når du er færdig med det.
Lånemåtter renses med måtterens, der findes i yogasalen, tørres af og rulles pænt sammen. Sæt altid flasker og klude tilbage i bakkerne i vindueskarmen.

Graviditet og yoga

Du kan godt lave yoga, når du er gravid, så længe du ikke har bækkenløsning eller andre problemer. Det er altid en tommelfingerregel at du ikke skal presse din krop. Husk på at din krop måske er mere træt end ellers.
Jo længere du kommer hen i din graviditet jo mere skal du selvfølgelig tage hensyn til din mave og din baby. Spørg din underviser, hvad du kan gøre.

Nogle oplever at lænd og bækken skal have mere hensyn under graviditeten. Det kan være at du oplever ubehag, når du befinder dig i stående stillinger som for eksempel Kriger 2. Oplever du ubehag, så hjælper det nogle gange at lade benene have mindre afstand mellem hinanden, andre gange må du springe stillingerne over.

Skader og yoga

Hvis du har en skade, eller andet der skal tages hensyn til, så beder vi dig om at informere underviseren inden klassen går igang. I nogle tilfælde kan underviseren give dig alternativer undervejs, andre gange er det rart for begge parter at vide, at du passer på dig selv og måske vælger nogle stillinger fra eller holder flere pauser.

Det er altid tilladt at holde pauser og vælge alternativer undervejs i en klasse. Det vigtigste er, at du passer på dig selv.

Hvis du er i tvivl, om du bør lave yoga, så spørg din læge.

Parkering


Hvis du kommer i bil, så anbefaler vi at du bruger p-kælderen i Brunns Galleri.
Vil du hellere finde gratis parkering, så husk at køre i god tid. I gaderne omkring Jægergårdsgade er der forskellige regler, så hold endelig øje med skiltene. Omkring Ingerslev Boulevard er der ofte parkeringsmulighed.

Brug ikke Super Brugsens parkeringsplads, da man kun må holde der en time.

Skal dit medlemskab på pause eller afmeldes?


Du kan let sætte dit medlemskab i bero, eller afmelde dit medlemskab


Vi skal have skriftlig besked, senest fem hverdage inden den automatiske betaling bliver trukket. (Dvs hvis du har et medlemskab, der løber fra den 5. - 5. i måneden, så skal vi vide det senest den 1. i måneden. under 'Account' kan du se din betalingsdato).
Hvis du vil sætte medlemskabet i bero så skriv start og slutdatoerne, hvis det er en afmelding af medlemskabet, så skriv blot at du ønsker at afmelde, så bliver dit medlemskab afmeldt ved først mulige dato.

Om at sætte i bero
Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder.

Medlemskabet går automatisk i gang igen efter den aftalte bero-periode.

Vi skal have besked, 5 hverdage inden dit medlemskab bliver trukket.