Aflyst pga. Coronarestriktioner.

Treat dig selv med en god start på det nye år


med yoga i smukke, historiske omgivelser på Rosenholm Slot, bare 25 min. fra Aarhus.

Du får 3 dage med en blanding af yin yoga, blid yoga og hatha yoga med fokus på at lande i kroppen, at frigøre spændinger og få krop og sind til at slappe af.

Vi forkæler os selv med lækker og sund mad, smuk natur, plads til fordybelse og hyggeligt samvær. Der er plads til max 10 deltagere.

Du får rig mulighed for at geare ned i de stille og beroligende omgivelser. YogaTreatet er en mulighed for at prioritere selvomsorg, og det har vi ofte lidt ekstra brug for i slutningen af vinteren.
Retreatet indeholder
På vores YogaTreat forkæler du dig selv med god mad, dejlige omgivelser, tid til yoga og tid til at være.

  • 2 nætters ophold i delt dobbeltværelse på Enkesædet
  • 2 x sund og energigivende brunch
  • 2 x 3 retters middag med økologiske vine
  • 9 timers yoga og meditation
  • Lån af Yogaudstyr (ikke yogamåtter)
  • Frugt, vand, kaffe/te mm.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 4690,-

OBS: du skal selv medbringe yogamåtte.

Se dagsprogrammet for retreatet her

Om værelserne
Værelserne er rummelige og hyggeligt indrettet. Der er eget badeværelse til alle værelser. Med i prisen er selvfølgelig linned og håndklæder.

Der er 2 værelser med twin beds og 3 værelser med dobbeltseng. Der er mulighed for enkeltværelse mod en merpris.
Booking
Sidste mulighed for booking er 10.01.2020.

Nytårsretreat på Rosenholm Slot bookes ved at sende en mail til Claus fra Rosenholm på info@rosenholm.dk
Alle spørgsmål om indkvartering og fordeling af værelser sendes også på mail til Claus .

Hvis du har spørgsmål til yogaundervisningen, maden og lign. så skal du sende en mail til Maia og Nadia på info@yogacollective.dk

Afmelding
Al booking er bindende og betaling refunderes ikke.
Hvis du ikke kan deltage alligevel, er du velkommen til at sælge pladsen videre til en anden.

Såfremt yoga-retreatet ikke kan afholdes pga Covid-19, refunderer vi naturligvis den fulde indbetaling.
Yoga på Rosenholm Slot

I yogaundervisningen blander vi yin yoga, blid yoga og hatha yoga. Vi underviser yogaen med fokus på at lande i kroppen, at frigøre spændinger og få kroppen til at slappe af.
Vi laver yoga i Riddersalen på Rosenholm Slot, hvis historiske rammer skaber en unik og nærmest magisk stemning omkring os. Der er en smuk lille gåtur fra Enkesædet til selve slottet.

I Riddersalen er der rigtig god plads, så vi kan holde afstand mellem yogamåtterne.

Alle er velkomne uanset forhåndskendskab til yoga. Hvis du har nogle skader, så er det en god ide, at du kontakter os inden booking.

Lidt om de forskellige yogatyper

Yin yoga er en passiv yogaform, hvor vi bliver længere tid i stillingerne. Det er en pause i hverdagen, et frirum, hvor du ikke skal præstere, men bare skal være. Der er fokus på at hjælpe til med at frigive spændinger, som vi ellers ikke kommer i kontakt med i de mere fysisk udfordrende yoga klasser.

Blid yoga er stille og nærende yoga med fokus på selvforkælelse, og tid til at være og lytte indad. Vi sætter fokus på de små sansninger og fokuserer på små bevægelser, nogle gange i korte serier og sekvenser, andre gange stilling for stilling.

Hatha flow er dynamisk og styrkende. Vi bevæger os ofte i et slow flow, så der er plads til at mærke vejrtrækningen og de enkelte yogastillinger. Vi skaber små flows og leger med bevægelserne i yogastillingerne.

Se yogaprogrammet for retreatet her

Dine undervisere


Maia Jensen og Nadia Lunn er yogaunderviserne på dette skønne YogaTreat. Til daglig driver de Yoga Collective, der gennem de sidste 8 år har eksisteret i hjertet af Aarhus. I Yoga Collective har de skabt deres egen niche af nærende og nærværende yoga, hvor kropsbevidsthed og kropsintelligens er helt essentielle elementer. Det vigtige er at mærke og være tilstede kroppen, og ikke om en stilling ser ud på en bestemt måde.


- For mig er yoga en livslang rejse. Yoga er selv-undersøgelse, kropsbevidsthed og -fortrolighed og selvomsorg – og der er altid et lag mere, man kan altid gå dybere. Gennem yoga bliver vi fortrolige med vores krops intelligens, og først når vi bringer vores fokus ned i kroppen, kan vi fuldt ud opleve, hvem vi er. Maia Jensen


- Når jeg underviser vil jeg hellere have at, at yogastillingerne føles gode i din krop, end at du ligner en bestemt form, der matcher et billede i en bog. Gennem klasserne undersøger vi ,hvad der fungerer bedst, og du lærer at mærke om din krop siger 'ja-tak' eller 'nej-tak', til det vi laver. Som underviser sætter jeg pris på, at du tror mere på din krop end på mig. Nadia Lunn