Adresse

Vi bor på Jægergårdsgade 14, 2.sal, 8000 Aarhus. Indgangen er lige ved siden af Super Brugsen - ring på ved Yoga Collective på dørtelefonen. Hvis du er kommet for sent til klassen har vi ikke mulighed for at lukke dig ind.

Åbningstider


Yoga Collective er åben senest 15 minutter før og efter yogaklasserne. Når der er flere klasser i træk, så er døren åben 20 minutter inden næste klasse går i gang. I sjældne tilfælde er først åben 15 minutter inden klassen går i gang.

Ønsker du at se Yoga Collective kan du lave en aftale ved at skrive til os på info@yogacollective.dk.

Kontakt os


Det er lettest at få kontakt med os via mail. Du kan skrive til nadia@yogacollective.dk

Du kan også ringe til os man-fre mellem 12.30 og 15.30.

Vi gør vores bedste for at tage telefonen, men der kan være dage, hvor det ikke er muligt. Hvis du ikke kommer igennem, er du velkommen til at sende en sms til os, så ringer vi igen hurtigst muligt.

Telefonnummer 30492469

Vi svarer ikke mails, opkald og sms'er i weekender og helligdage.


Parkering


Hvis du kommer i bil, så anbefaler vi at du bruger p-kælderen i Brunns Galleri.
Vil du hellere finde gratis parkering, så husk at køre i god tid. I gaderne omkring Jægergårdsgade er der forskellige regler, så hold endelig øje med skiltene. Omkring Ingerslev Boulevard er der ofte parkeringsmulighed.

Brug ikke Super Brugsens parkeringsplads, da man kun må holde der en time.

Om booking, afmelding og ventelister


Al booking foregår via Mindbody systemet, der enten kan tilgås via hjemmesiden eller via app. Al framelding foregår ligeledes via Mindbody. Hvis du ikke når at tilmelde dig en klasse kan du dukke op, og se om der er en ledig plads. I de mest travle måneder (september og januar) kan det være lidt sværere at få plads, hvis man ikke er tilmeldt.

Du kan altid se de klasser du er tilmeldt og afmelde dig klasser under My Schedule i app'en og i bookingsystemet.

Det er muligt at melde sig på klasser 28 dage frem i tiden.

Afmelding

 • Afmelding skal ske via app eller bookingsystemet senest 3 timer inden klassens start
 • Ved for sen afmelding eller udeblivelse får medlemmer en bøde på 25 kr. Har du klippekort, mister du et klip.
 • Får du en bøde, bliver pengene trukket på det betalingskort, der er opgivet i forbindelse med medlemskabet. Det gælder både fuldt medlemskab, studiemedlemskab og fri formiddag. Bøder trækkes en gang om måneden. Ved oprettelse af medlemskab, godkender du ovenstående vilkår.
 • Du kan ikke afmelde en klasse ved opkald eller email.


OBS: Du afmelder en klasse ved at logge ind i Mindbody --> min info --> My Schedule

Læs mere om regler for klippekort og medlemskaber

Venteliste

 • Op til 3 timer før en klasse starter, meldes du automatisk på klassen fra ventelisten, hvis der kommer en ledig plads.
 • Husk, at du skal tilvælge at få notifikationer fra os. Tilføj evt Business150130@mindbodyonline.com til dine kontakter i dit email system, så er der større chance for at dit spamfilter ikke afviser mailen.
 • Er der mindre end 3 timer til en klasse starter, meldes der ikke længere på fra ventelisten. I stedet skal du selv holde øje med skemaet, og du kan melde sig direkte på klassen, hvis der er ledige pladser.
 • Tidsgrænsen på 3 timer er sat for at tage hensyn til, at du kan nå at komme til yoga.
 • Der er 3 ventelistepladser til hver klasse. Hvis systemer siger, du skal ringe, er der ikke flere ventelistepladser: Vi har dog ikke mulighed for at sætte dig på venteliste, hvis du ringer.
 • Det er vigtigt, at du melder dig af ventelisten, hvis du laver andre planer. Hvis du er kommet på en klasse fra ventelisten og ikke dukker op, så mister du dit klip eller får en bøde
 • Du får ikke en bøde, hvis du står på ventelisten, men ikke er kommet på klassen, fordi der ikke blev ledige pladser.


Notifikationer

Alle notifikation kommer via mail. Husk især at tjekke din mail, hvis du er på venteliste.
Mindbody kan også sende notifikationer via din kalender, men du skal være opmærksom på at din kalender skal have aktiveret tidszoner og stå på den danske tidszone for at notifikationer giver det rigtige tidspunkt. Tjek altid hvad tid du melder dig til klasser, og vær sikker på at det stemmer overens med din kalender. Det er altid tidspunktet i bookingskemaet, der er gældende. Klip returneres ikke pga. fejl i din egen kalender-opsætning, så aftaler vises med forkert tidspunkt.

Hvis du ikke når at afmelde dig 3 timer inden klassens start, så gå stadig ind via systemet og meld dig fra. Det hjælper andre til at få en plads på klassen.

App

Du kan hente en app, så du let kan booke fra din telefon

OBS: Aktiviteter i Yoga Collective er på eget ansvar.

Bøder


Hvornår udskrives der bøder?

Hvis du afmelder mindre end 3 timer inden en klasse, eller hvis du ikke dukker op til en klasse bliver der pålagt en bøde på 25 kr, hvis du har medlemskab. Hvis du har klippekort mister du et klip.

Hvornår betales en bøde?

Bøder bliver først trukket i begyndelsen af efterfølgende måned. Dvs. hvis du har afmeldt en klasse for sent/udeblevet i august, bliver bøden først opkrævet i september.

Kan jeg se hvilke klasser jeg får bøde for?

Du kan altid logge ind på din profil og se din besøgshistorik. Vi anbefaler, at du bruger dette link for at komme til historikken. Vær opmærksom på, at du skal logge ind for at se den. Du kan evt. bruge dato-intervallerne i højre hjørne for at få vist den specifikke måned, du vil undersøge.

Etikette i Yoga Collective


 • Kom i god tid og gerne minimum 10 minutter inden klassen starter.
 • Vi åbner tidligst 20 min inden klassens start, i sjældne tilfælde 15 min før.
 • Vi tillader os at låse døren og starte klassen til tiden, så kommer du for sent, kan du desværre ikke deltage på klassen.
 • Sluk mobilen og lad den blive i tasken, tasken bliver i omklædningen.

Når du er i yogasalen:
 • Find roligt din plads i yogasalen, og begynd din praksis ved at vende opmærksomheden indad
 • Nyd stilheden i yogasalen og gem snakken til loungen.
 • Vi hjælper hinanden med at holde salen pæn.
 • Læg udstyret pænt på plads.
 • Lånemåtter renses med måtterens, der findes i yogasalen, tørres af og rulles pænt sammen. Sæt altid flasker og klude tilbage i bakkerne i vindueskarmen.

 • OBS: Bemærk, at det ikke er muligt at forlade en yogaklasse, der er gået igang, da vi har har mulighed for at låse dig ind i receptionen mens en klasse er igang.

Graviditet og yoga

Du kan godt lave yoga, når du er gravid, så længe du ikke har bækkenløsning eller andre problemer. Det er altid en tommelfingerregel at du ikke skal presse din krop. Husk på at din krop måske er mere træt end ellers.
Jo længere du kommer hen i din graviditet jo mere skal du selvfølgelig tage hensyn til din mave og din baby. Spørg din underviser, hvad du kan gøre.

Nogle oplever at lænd og bækken skal have mere hensyn under graviditeten. Det kan være at du oplever ubehag, når du befinder dig i stående stillinger som for eksempel Kriger 2. Oplever du ubehag, så hjælper det nogle gange at lade benene have mindre afstand mellem hinanden, andre gange må du springe stillingerne over.

Skader og yoga

Hvis du har en skade, eller andet der skal tages hensyn til, så beder vi dig om at informere underviseren inden klassen går igang. I nogle tilfælde kan underviseren give dig alternativer undervejs, andre gange er det rart for begge parter at vide, at du passer på dig selv og måske vælger nogle stillinger fra eller holder flere pauser.

Det er altid tilladt at holde pauser og vælge alternativer undervejs i en klasse. Det vigtigste er, at du passer på dig selv.

Hvis du er i tvivl, om du bør lave yoga, så spørg din læge.

Skal dit medlemskab på pause eller afmeldes?


Du kan let sætte dit medlemskab i bero, eller afmelde dit medlemskab

Vi skal have skriftlig besked senest fem hverdage inden, den automatiske betaling bliver trukket. (Dvs. hvis du har et medlemskab, der løber fra den 5. - 5. i måneden, så skal vi vide det senest den 1. i måneden. Under 'Account' kan du se din betalingsdato).
Hvis du vil sætte medlemskabet i bero så skriv start og slutdatoerne, hvis det er en afmelding af medlemskabet, så skriv blot at du ønsker at afmelde, så bliver dit medlemskab afmeldt ved først mulige dato.

Om at sætte i bero
Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder.

Medlemskabet går automatisk i gang igen efter den aftalte bero-periode.

Vi skal have besked 5 hverdage inden dit medlemskab bliver trukket.

Om at have medlemskab og klippekort samtidig


Det kan godt lade sig gøre både at have medlemskab og klippekort, men det er ikke uden problemer. Systemet tilsidesætter ikke automatisk klippekort, hvis du opretter et medlemskab.

Hvis du har ' Fri Formiddag' og gerne vil have et klippekort til weekendklasser, så ser vi desværre, at klippene bliver anvendt, selvom der er et aktivt medlemskab. Det samme gælder, hvis du har et klippekort, men gerne vil have et medlemskab i en måned, hvor du har mulighed for at deltage oftere.

Enten kan vi tilbageføre klippene, når du ikke længere vil have medlemskab, eller vi kan gøre det løbende. Dvs. du sender en mail, når vi skal frigøre klip, der fx skal bruges i følgende weekend. Bemærk at vi skal have besked senest torsdag, da vi ikke svare mails fra fredag kl 16.00 - Mandag kl 12.00

En anden løsning er, at du opretter en profil under en anden email adresse, så klip og medlemskab ikke ligger på samme profil.

Vi er i dialog med Mindbody om det er muligt at forbedre funktionaliteten.

Jeg har fået et gavekort, hvordan indløser jeg det


Først og fremmest skal du lave en profil i vores bookingsystem (hvis du allerede har en profil kan du springe dette punkt over).

Når du er logget ind i bookingsystemet, skal du ind i systemets webshop.

Vælg det klippekort fra listen, som du har fået som gavekort.
Hvis du har fået et gavekort med et frit beløb, der ikke er knyttet til et klippekort, vælger du det klippekort du vil have. Hvis det koster mere end værdien af gavekortet, får du mulighed for at betale restbeløbet inden du er færdig.

Tryk på ´Check Out' (du skal ikke udfylde feltet med 'promotion code'

På betalingssiden indtaster du gavekortnummeret og trykker på 'Apply'. Værdien af gavekortet bliver trukket fra total beløbet. Hvis gavekortet ikke dækker det fulde beløb, skal rest-beløbet betales med kreditkort.

Hvis der er yderligere spørgsmål kan du skrive til info@yogacollective.dk

Hvordan køber jeg et gavekort til Yoga Collective?


Hvis du vil købe et gavekort til yoga skal du klikke her.

Hvis du vil købe et gavekort til Yoga Collectives webshop skal du skrive en mail til Nadia@yogacollective.dk