Skal dit medlemskab på pause eller afmeldes?


Du kan let sætte dit medlemskab i bero, eller afmelde dit medlemskab

Vi skal have skriftlig besked senest fem hverdage inden, den automatiske betaling bliver trukket. (Dvs. hvis du har et medlemskab, der løber fra den 5. - 5. i måneden, så skal vi vide det senest den 1. i måneden. Under 'Account' kan du se din betalingsdato).
Hvis du vil sætte medlemskabet i bero så skriv start og slutdatoerne, hvis det er en afmelding af medlemskabet, så skriv blot at du ønsker at afmelde, så bliver dit medlemskab afmeldt ved først mulige dato.

Om at sætte i bero
Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder.

Medlemskabet går automatisk i gang igen efter den aftalte bero-periode.

Vi skal have besked 5 hverdage inden dit medlemskab bliver trukket.

Om at have medlemskab og klippekort samtidig


Det kan godt lade sig gøre både at have medlemskab og klippekort, men det er ikke uden problemer. Systemet tilsidesætter ikke automatisk klippekort, hvis du opretter et medlemskab.

Hvis du har ' Fri Formiddag' og gerne vil have et klippekort til weekendklasser, så ser vi desværre, at klippene bliver anvendt, selvom der er et aktivt medlemskab. Det samme gælder, hvis du har et klippekort, men gerne vil have et medlemskab i en måned, hvor du har mulighed for at deltage oftere.

Enten kan vi tilbageføre klippene, når du ikke længere vil have medlemskab, eller vi kan gøre det løbende. Dvs. du sender en mail, når vi skal frigøre klip, der fx skal bruges i følgende weekend. Bemærk at vi skal have besked senest torsdag, da vi ikke svare mails fra fredag kl 16.00 - Mandag kl 12.00

En anden løsning er, at du opretter en profil under en anden email adresse, så klip og medlemskab ikke ligger på samme profil.

Vi er i dialog med Mindbody om det er muligt at forbedre funktionaliteten.