Booking af yogaklasser

Du kan kun booke yogaklasser, hvis du har en profil i vores bookingsystem.
Hvis du ikke allerede har en profil, så skal du lave en ved at klikke på menupunktet login.

Hvis du har en profil, kan du enten logge ind ved at klikke på 'login' i menuen, eller du kan klikke direkte på den klasse, du vil booke. Derefter vil du blive bedt om at logge ind. Hvis du ikke har flere klip, vil du blive bedt om at købe et nyt klippekort, inden du kan booke.

Venteliste

Det er pt ikke muligt at melde dig på venteliste til klasserne i Yoga Collective.

Vi ved af erfaring, at der ofte bliver plads på de populære klasser i løbet af dagen. Hvis en klasse fyldt op kan det derfor altid betale sig, at holde øje i løbet af dagen. Vær især opmærksom omkring 3-4 timer timer inden klassens start, da mange melder sig fra i dette tidsrum.

Da der ikke er venteliste er det meget vigtigt, at du kun melder dig til klasser, som du ved at du kan deltage. Lad være med at melde dig på 'for en sikkerheds skyld'. Hvis du alligevel finder ud af, at du ikke kan deltage, så meld dig fra i god tid. Du skal også melde dig fra, selv om det er inden for 3 timers fristen, ellers får du en højere bøde end hvis du afmelder dig for sent.

Booking fra App

Du kan hente vores app, der hedder Yoga Collective Danmark. Den findes lige nu til iPhone, og snart kommer den også til Andriod. Bookingsystemet kan bruges fra telefonens browser indtil app'en kommer.