yoga collective, yogacollective, yoga kollektivet, yoga i aarhus, aarhus

Første gang du skal booke


Hvis det er første gang du skal booke en klasse hos Yoga Collective, så skal du først oprette en profil til bookingsystemet. Klik på menupunktet Login i menulinjen, og derefter 'Opret profil'.

Når du har lavet din profil skal du købe et klippekort eller et medlemskab. Mange nye elever køber vores introklippekort første gang. Læs om vores klippekort og medlemskaber, så du finder den betalingsløsning, der er bedst for dig.

Når du har købt enten klippekort eller medlemskab, så kan du booke en klasse. Hvis du bruger hjemmesiden, så klikker du på den klasse du gerne vil tilmelde dig. Du vil blive bedt om at logge ind i processen.

Booking fra App

Du kan hente vores app, der hedder Yoga Collective Danmark. Den findes lige nu til iPhone, og snart kommer den også til Android. Bookingsystemet kan bruges fra telefonens browser indtil app'en kommer.

Godt at vide om booking

Hvis der står 'Tilmeld' ved en klasse, så er der ledige pladser, og du kan booke.

Hvis 'Tilmeld' knappen ikke er der, så er der ikke flere pladser klassen. Hold øje med om der bliver plads på et senere tidspunkt. Det er meget sjældent, at vi ikke får plads til alle. Der er især mange der afmelder sig ca 4 timer inden klassen.

Vi har PT ikke venteliste på systemet. Vi kan heller ikke lave venteliste manuelt via email, opkald eller sms.

Husk at afmelde dig!! Du kan afmelde dig frem til 3 timer inden klassen begynder. Hvis du afmelder for sent, så vil du miste dit klip, hvis du har klippekort. Hvis du har medlemskab vil du få en bøde i stedet. Læs mere om afmelding