yoga collective, yogacollective, yoga kollektivet, yoga i aarhus, aarhus

Første gang du skal booke


Hvis det er første gang du skal booke en klasse hos Yoga Collective, så skal du først oprette en profil til bookingsystemet.

Opret Profil

Der er forskellige måder du kan logge ind i bookingsystemet. De fleste logger enten ind på skemaet på hjemmesiden eller henter MindBodys App.


Når du har lavet din profil skal du købe et klippekort eller et medlemskab. Mange nye køber vores introklippekort første gang. Læs om vores klippekort og medlemskaber, så du finder den betalingsløsning, der er bedst for dig.

Når du har købt enten klippekort eller medlemskab, så kan du booke en klasse. Hvis du bruger hjemmesiden, så klikker du på den klasse du gerne vil tilmelde dig. Du vil blive bedt om at logge ind i processen.

Hvis du bruger app'en, så skal du logge ind med den samme email, som du har brugt til at oprette din profil. Hvis der ikke automatisk kommer en verifikationsemail, så kan du sende en ved at gå til 'Profile' og ind under 'Settings' i app'en. Tryk på 'Send' ud for 'Resend verification email'. Hvis du ikke bekræfter at profilen tilhører dig, vil du ikke kunne bruge app'en. Husk at tjekke dit spamfilter.

Godt at vide om booking
Hvis der står 'Tilmeld' ved en klasse, så er der ledige pladser

Hvis der står 'Waitlist only', så er der pladser på ventelisten til klassen. Husk, at du ofte kan være sikker på at komme med på klassen, du skal afmelde dig igen ventelisten, hvis du laver andre planer. Læs mere om venteliste.

Hvis 'Tilmeld' knappen ikke er der (eller der står Call), så er både klassen og venteliste fyldt. Hold øje med om der bliver plads på et senere tidspunkt. Det er meget sjældent, at vi ikke får plads til alle.

Husk at afmelde dig!! Du kan afmelde dig frem til 3 timer inden klassen begynder. Hvis du afmelder for sent, så vil du miste dit klip, hvis du har klippe kort. Eller få en bøde, hvis du har medlemskab. Læs mere om afmelding