Om behandlinger og enetimer

Om behandlinger og enetimer


I Yoga Collective har vi et lille udvalg af massage, behandlinger og enesessioner. Du kan læse om dem på siden her, og hvis du har spørgsmål kan du skrive til Nadia på nadia@yogacollective.dk

Book en enetime


I Yoga Collective kan du booke enetimer, hvis du ønsker at fordybe dig i den egen praksis. Det kan også være, at du er ny til yoga og gerne vil have en grundig introduktion inden du begynder til yoga på holdene.

Kontakt Nadia@yogacollective.dk for at høre mere

Klangsession 1:1


Louise Krægpøth er yogalærer og klangbehandler. Hun underviser klangmeditation og restorative yoga i Yoga Collective en gang om måneden. Til daglig holder hun til i Ringkøbing i yogastudiet Living Fully

Når Louise er i Yoga Collective, kan du booke enesessioner med Klangmassage, som du kan læse lidt om det her:

Klangskålene har været brugt som behandlingsform i mere end 1000 år. De meditative toner og blide vibrationer virker afstressende og er anerkendt for at kunne afhjælpe problematikker i kroppen.
Klangmeditation én-til-én foregår fuldt påklædt og kun ved hjælp af skålenes vibrationer. Skålene sættes direkte på kroppen og slås an, herved sættes svingninger igang i dine celler, væsker og bindevæv og tonerne skaber et rum for dig at flyde afsted i.

Næste besøg er fredag den 25.8.2017 og der er mulighed for at booke følgende klangsessioner

Klangsession kl. 13.30-14.30


Klangsession kl. 14.45-15.45

En klangsession koster 450 kr og bookes direkte hos Louise her