Velkommen til Yoga Collective Aarhus

Hos os er der plads til dig og din yogapraksis, hvad end du vil gå flere gange om ugen, eller bare en gang imellem.

Vi tilbyder små yogahold på max. 18 elever. Det er en fordel både for dig, der er ny til yoga, og for dig, der allerede er øvet.

Hos Yoga Collective er yoga mere end fysisk træning. Vi tror på, at yogaen kan være vejen til finde ro i en travl hverdag, blive bedre til at slippe tankestrømmen, og blive mere tilstede i kroppen og nuet. Det handler ikke kun om at blive stærkere, blive mere smidig eller lave en svær yogastilling. Alt det er bare en ekstra bonus. Derfor kan næsten alle også være med på vores hold. Vi udbyder undervisning i hatha yoga, yin yoga, blid yoga og vinyasa yoga.

Er du i tvivl om, hvilken type yoga du skal vælge, kan du læse om dem her, eller skrive til nadia@yogacollective.dk eller til maia@yogacollective.dk

10% rabat til dig der er studerende, pensionist eller førtidspensionist

Holdplan


Vi har yogahold både morgen/formiddag og eftermiddag/aften, og vi forsøger at have så varieret et skema som muligt, så du kan gå til yoga, når det passer ind i dine planer. Vi har op til 25 hold om ugen, og bygger skemaet ud, som der er efterspørgsel.

Se holdplan

Information in English
Sommer, aarhus, yoga collective, yoga collective aarhus, medlem, medlemskab, yoga, yoga studie, yoga i aarhus, yogastudie i aarhus

Skal dit medlemskab på pause eller afmeldes?


Du kan let sætte dit medlemskab i bero, eller afmelde dit medlemskab

Vi skal have skriftlig besked, senest fem hverdage inden den automatiske betaling bliver trukket. (Dvs hvis du har et medlemskab, der løber fra den 5. - 5. i måneden, så skal vi vide det senest den 1. i måneden. under 'Account' kan du se din betalingsdato).
Hvis du vil sætte medlemskabet i bero så skriv start og slutdatoerne, hvis det er en afmelding af medlemskabet, så skriv blot at du ønsker at afmelde, så bliver dit medlemskab afmeldt ved først mulige dato.

Om at sætte i bero
Du kan kun sætte dit medlemskab i bero i hele måneder.

Medlemskabet går automatisk i gang igen efter den aftalte bero-periode.

Vi skal have besked, 5 hverdage inden dit medlemskab bliver trukket.
Er du ny til yoga


Hvis du er ny til yoga, så er du velkommen i Yoga Collective. På mange af vores hold kan du være med som begynder, og i udvalgte perioder har vi 'Yoga for Begyndere' for dem, der gerne vil nørde lidt ekstra.

Når du vil begynde til yoga kan du altså vælge mellem nedenstående hold. Når du møder op til den første klasse og er blevet tjekket ind, så find underviseren og fortæl at du er ny.
Vi har for øvrigt yogamåtter og andet udstyr du kan låne.

De hold du kan være med på som begynder er:
Yin yoga,
Blid Yoga
Yin Yang Mix
Hatha Flow
Yoga for Begyndere


Du kan læse mere om holdene her
Hvordan betaler du for yogaklasserne?
Når du vil til yoga er der forskellige muligheder for betaling. Du kan vælge mellem vores medlemskaber, klippekort og enkeltklasser


Se priserne

Sådan booker du
Al booking foregår online, og du får derfor ikke et fysisk klippekort eller medlemskort. Du skal oprette dig i systemet, og købe et medlemskab eller klippekort. Derefter kan du booke de klasser du ønsker at deltage på. Bookingsystemet sørger for at trække klip fra klippekort eller registrere om dit medlemskab er aktivt.

Opret dig og book her