Klippekort, medlemskaber og workshops

Når du køber adgang til Yoga Collectives yogahold og workshops bør du vide lidt om vores returregler og retningslinjer. Her kan du se priserne på klippekort, medlemskaber mm.

Køb af klippekort, medlemskaber, workshops og anden betaling, der giver adgang til Yoga Collectives udbud af yoga refunderes ikke.

Klippekort og Drop in

Klippekort og Drop In klasser giver adgang til klasser på skemaet, men ikke adgang til yogaklasser markeret som AOF-klasser, workshops og forløb.

Alle klippekort har en udløbsdato. Skulle du mod forventning ikke nå at anvende dine klip, kan du i de fleste tilfælde få dit klippekort forlænget med 30 dage. Løbetiden på introkort er 18 måneder, på 5 og 10 klip er den 24 måneder og på 15 klip er den 30 måneder.

Drop In køb skal anvendes inden 12 måneder.

Klippekort, der sælges som tilbud har en kortere løbetid, og disse forlænges ikke.
Mistede klip ved manglede fremmøde eller for sen afmelding refunderes ikke.

Medlemskaber

Der er intet oprettelsesgebyr, og der er ingen bindingsperiode på medlemskabet.
Medlemskabet giver ubegrænset adgang til klasser på skemaet, men ikke adgang til AOF-klasser, workshops og forløb.
Medlemskabet kan ikke sættes i bero.

Afmeldelse
Beløbet trækkes automatisk hver måned, indtil du afmelder medlemskabet ved at skrive slutdato til info@yogacollective.dk - det skal gøres senest 5 hverdage før fornyelsesdatoen, ellers betales der for en måned mere.

Har du et medlemskab, men er i tvivl om, hvornår fornyelsesdatoen er, så se her, eller skriv til nadia@yogacollective.dk
Du kan ikke regne med den dag som pengene er trukket fra din bankkonto, da weekender og helligdage kan forskyde den dato pengene trækkes.

OBS: Husk at melde fra klasser, hvis du ikke kan deltage alligevel, det er en stor hjælp for os.

Workshops

Yoga Collective prøver vi altid at have spændende yogaworkshops på programmet. Det kan enten være med de undervisere du kender fra Yoga Collective, eller undervisere fra ind og udland, som vi synes har noget særligt spændende at byde på.

Når du vil tilmeldes en workshop, der er arrangeret af Yoga Collective, så foregår bookingen gennem Greenticket.dk. På hver enkelt workshop-beskrivelse findes et direkte link til tilmeldingssiden hos Greenticket.

Når betalingen er gennemført er pladsen din, og den refunderes hverken helt eller delvist, medmindre workshoppen mod forventning aflyses. Du er velkommen til at sælge din plads til anden side, hvis du selv er forhindret i at deltage. Hvis der er venteliste kan vi hjælpe med at skabe kontakt, men der er ingen garanti.

Alle priser på workshops er + et gebyr. Gebyret dækker de omkostninger Greenticket har, og er ikke noget Yoga Collective eller underviserne tjener noget på. Gebyrer refunderes ikke ved aflysning.


Yogaudstyr, tøj mm.

Når du køber yogaudstyr, yogatøj eller lignende i Yoga Collective, så har du selvfølgelig 2 års reklamationsret, som købeloven kræver. Reklamationsret betyder, at du kan klage hvis din vare viser tegn på produktionsfejl inden for 2 år fra købsdatoen.

Når du køber Manduka Pro Yogamåtter er der desuden livstidsgaranti. Den opretholdes af Manduka Læs mere her

Hvis du fortryder dit køb tilbyder Yoga Collective bytteret. Det betyder, at hvis du inden for 14 dage fortryder dit køb, og forøvrigt ikke har taget varen i brug, kan få lov at bytte til noget andet, eller få udstedt et tilgodebevis.
Yogamåtter må ikke være pakket op, hvis de skal byttes.


Læs om returregler for webshopkøb her