Medlemskaber

Med et medlemskab hos Yoga Collective kan du komme til alle de yogaklasser, du har lyst til, uden at tænke på om du har klip nok. Du kan få fri adgang til yoga enten i formiddagstimerne eller hele dagen. Det er især dig, der ønsker at komme til yoga 2 gange om ugen eller oftere, der har glæde af vores medlemskaber.

Vil du prøve et par klasser i Yoga Collective, inden du beslutter dig for et medlemskab, så kan du købe et introkort.

Vilkår og priser for medlemskaber med automatisk fornyelse:
Oprettelsesgebyr: 0 kr.
Opsigelsesperiode: løbende måned + 30 dage.
Bero: 4 gange om året kan du gratis sætte dit medlemskab i bero fra 7 dage og op til 1 måned. kontakt os via mail for at aftale beroperiode.

Fuldt månedsmedlemskab: 445 kr
Fuldt månedsmedlemskab med 10% rabat*: 400 kr

Formiddagsmedlemskab: 295 kr (der gives ikke studierabat på fri formiddag)

*10 % rabat gives til: studerende på SU, pensionister, dagpengemodtagere, langtidssygemeldte og lignende.

Læs om regler for afmelding

Medlemskabet begynder den dag du køber det, og fornyes automatisk, indtil du afmelder det. Afmelding skal ske via bookingsystem under 'min profil'. Bemærk at opsigelsesperioden er løbende måned + 30 dage.

Hvis du ikke længere ønsker at have et medlemskab hos Yoga Collective skal du blot afmelde medlemskabet inden næste betaling. Det gør du ved at logge ind på ‘Min profil’ -> ‘Medlemskab’ -> ‘Stop medlemskab’. Du kan ikke afmelde dit medlemskab med tilbagevirkende kraft. Det er dit eget ansvar at afmelde dit medlemskab, hvis du ikke ønsker at det skal fortsætte. Medlemskaber kan ikke refunderes.

Hvis du får et nyt betalingskort skal du blot opdatere kortoplysningerne på din profil, så fortsætter dit medlemskab uforstyrret.

Fri yoga i 30 dage (ingen binding)

Hvis du ikke ønsker at binde dig til et medlemskab, kan du i stedet for købe fri yoga i 30 dage ad gangen. Fri yoga i 30 dage er aktivt fra den dag du køber det og 30 dage frem. Det fornyer ikke automatisk og kan ikke sættes i bero.

Fri yoga i 30 dage: 550 kr
Fri yoga i 30 dage med 10% rabat*: 495 kr

Fri formiddagsyoga i 30 dage: 350 kr (der gives ikke studierabat på fri formiddag

Læs om regler for afmelding