Afmelding og aflysning

Afmelde en klasse, som du har booket


Du kan afmelde en klasse op til 3 timer før klassen begynder. Afmelder du senere mister du dit klip, hvis du har klippekort. Hvis du har medlemskab, fri yoga i 30 dage eller ugekort, så får du en bøde. Læs mere om bøder her.

Du kan kun afmelde klasser via bookingsystemet. Emails, opkald og sms'er godtages ikke som afmeldinger.

Sådan afmelder du

Log in på din profil. På forsiden kan du se hvilke klasser du er tilmeldt, og til højre for klassenavnet kan du trykke på 'Afmeld'.

Aflysning af klasse


Vi aflyser meget nødigt, og heldigvis meget sjældent, yogaklasser. Der kan dog opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt.
Hvis vi aflyser en klasse, så får du en sms og en email.

Ingen tilmeldte
Yogaklasser afholdes, også hvis der kun er en tilmeldt. Hvis der ikke er nogen tilmeldte 3 timer inden klassens start forbeholder vi os dog retten til at aflyse en klasse. Hvis der ikke er tilmeldte til en morgenklasse kl. 22.00 dagen før vil klassen også blive aflyst.

Sygdom
Hvis der opstår sygdom gør vi vores bedste for at finde en afløser. Nogle gange betyder det, at en yin yoga klasse bliver ændret til blid yoga, hvis vi ikke har en underviser der kan undervise i Yin yoga. Lykkes det ikke at finde vikar, så må vi selvfølgelig aflyse, og sigter efter at gøre det i så god tid som muligt.