Afmelding og aflysning

Afmelde en klasse


Du kan afmelde en klasse op til 3 timer før klassen begynder. Afmelder du senere mister du dit klip. Hvis du har medlemskab koster det dig indtil videre ikke noget at afmelde senere end 3 timer før start. Du skal dog stadig afmelde dig, så der er mulighed for at pladsen kan gå til en anden.

Du kan kun afmelde klasser via bookingsystemet. Emails, opkald og sms godtages ikke som afmeldinger.

Sådan afmelder du

Log in på din profil --> My Schedule

Find den pågældende reservation og tryk på 'Slet'.

Hvis du bruger app'en MINDBODY logger du ind og trykker på 'Schedule'. Under 'Schedule' er en liste med alle de klasser du er meldt på. Tryk på den klasse du vil afmelde, og i bunden af siden trykker du på 'Cancel' knappen.


Aflysning af klasse


Vi aflyser meget nødigt, og heldigvis meget sjældent, yogaklasser. Der kan dog opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt.

Ingen tilmeldte
Yogaklasser afholdes, også hvis der kun er en tilmeldt. Hvis der ikke er nogen tilmeldte 3 timer inden klassens start forbeholder vi os dog retten til at aflyse en klasse.

Sygdom
Hvis der opstår sygdom gør vi vores bedste for at finde en afløser. Nogle gange betyder det, at en yinklasse bliver ændret til blid yoga, hvis vi ikke har en underviser der kan undervise i Yin. Lykkedes det ikke at finde vikar, så må vi selvfølgelig aflyse, og sigter efter at gøre det i så god tid så muligt. Du får en email om ændringer og aflysninger.