Mirins Perfume Roller - Intuition

DKK 185,00

Bliv lidt mere frisk med 'Purify'


Perfumerollers er perfekte at have med i tasken, både hvis humøret skal have lidt støtte, og når du bare gerne vil have lidt dejlig duft, fra en naturlig parfume.

Blandingen er lavet med sensuelle patchouli, for at centrere dine følelser, rosentræ for at grounde og berolige krop og sind, og geranium for at slippe angst, give balance og genoplade.
---
Jane, der er ejer af Mirins Copenhagen, er certificeret aromaterapeut. Hun har brugt sin kreativitet, passion og ekspertise til at frembringe de signatur blandinger du finder i Mirins’ forskellige produkter. Det er målet at skabe de produkter, der er bedst for både din hud og dit humør.
---
Ingredients Jojoba Oil (Simmondsia chinensis); Essential oils: Rosemary (Rosmarinus Officinalis ), Lavender (Lavandula angustifolia), Tea Tree Oil (Melaleuca alterniflora), Peppermint (Mentha piperita), Grapefruit (Citrus paradisi).
Size 10 ml

Mirins Copenhagen

Noget af det vi godt kan lide ved Mirins Copenhagen er


at deres produkter er økologiske, og lavet med udgangspunkt i aromaterapi. Det lækre design, inspireret af den skandinaviske enkelthed, gør at produkterne ikke kun forkæler din krop, de klæder også dit hjem.

Og så er alle produkterne håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Som navnet antyder, så holder Mirins Copenhagen til i København.

Læs mere her