Mirins Perfume Roller - Calming

DKK 185,00

Duft dig til ro og afslapning


Perfumerollers er perfekte at have med i tasken, både hvis humøret skal have lidt støtte, og når du bare gerne vil have lidt dejlig duft, fra en naturlig parfume.

Duften 'calming' er skabt gennem kombinationen af den søde og aromatiske lavendel og essensen af den citrusagtige bergamotfrugt, for at berolige og afdæmpe stress.
Træk vejret dybt, og lad blandingen af Bergamot og Lavendel afstresse dig. Lavendelen er valgt for dens beroligende effekt og dejlige duft. Den er god til at hjælpe søvnen på vej og lindre hovedpine. Lavendel kombineret med Bergamont, der besidder en naturlig antidepressiv effekt, giver ’Calming’ dig muligheden for, helt naturligt, at slappe af og geare ned.
---
Jane, der er ejer af Mirins Copenhagen, er certificeret aromaterapeut. Hun har brugt sin kreativitet, passion og ekspertise til at frembringe de signatur blandinger du finder i Mirins’ forskellige produkter. Det er målet at skabe de produkter, der er bedst for både din hud og dit humør.
---
Ingredients Jojoba Oil (Simmondsia chinensis); Essential oils: Lavender (Lavandula angustifolia), Bergamot (Citrus aurantium).

Size 10 ml

Mirins Copenhagen

Noget af det vi godt kan lide ved Mirins Copenhagen er


at deres produkter er økologiske, og lavet med udgangspunkt i aromaterapi. Det lækre design, inspireret af den skandinaviske enkelthed, gør at produkterne ikke kun forkæler din krop, de klæder også dit hjem.

Og så er alle produkterne håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.

Som navnet antyder, så holder Mirins Copenhagen til i København.

Læs mere her