Tilbud -50%
Hinde Deities, Hanuman, påmindelse om vores sande natur, postkort str. A4, yogacollective, 100% recycled paper, Lauritz Hansen illustrator,

Hindu Deities - Hanuman A4 Før 120 ,-

DKK 60,00

Hanuman

Påmindelse om vores sande natur

Ved hengiven uselvisk handling minder Hanuman os om vores sande, rene, ædle og guddommelige natur. Hans abelignende udseende symboliserer at vores "hoppende abe" sind kan tæmmes og beroliges.

Lille kort med beskrivelse af Hanumans egenskaber medfølger.

Hindu Deity trait description
Størrelse: A4 (21,0 × 29,7 cm)
Print on 100% Recycled Paper

Obs: Sælges uden ramme

Hindu Deities

Vesten møder Østens mystik i danske Lauritz Hansens smukke motiver af hinduistiske guder.


Lauritz, der er illustrator og grafisk designer, har skabt Hindu Deities i et samspil af grundig research i bøger og online og gennem hinduismens traditionelle overleveringsmetode i form af mantrasang. Tilsammen er det med stor passion og energi blevet til illustrationerne Hindu Deities.

"Når vi gør ting – tegner, komponerer, synger, dyrker yoga, spiller fodbold osv. – bliver det gjort med en vis energi. I dette tilfælde, havde jeg researchet og marineret mit hoved i så meget viden og symbolisme omkring hver enkelt gud, før jeg illustrerede dem hver især – derved blev hver Hindu gud skabt med en vis energi.
Med andre ord tror jeg på, at; Den energi vi putter i de ting vi laver, er den energi som beskueren modtager, når de oplever din kreation."
- Lauritz, om rejsen fra ide til illustration.

Hver illustration er lavet i hånden, med en moderne japansk brush-pen, sort blæk og den viden og energi, der blev skabt i research processen. Til sidst er illustrationerne scannet og færdiggjort på computer.

"Jeg ønsker de kan glæde, styrke og støtte i de hjem de hænger i. Mest af alt ønsker jeg at "ejerne" af plakaterne og postkort kan finde gudernes egenskaber i sig selv, og derved måske finde den rette "Gudekraft" frem i selv, når der er brug for det, fx. noget "kali-energi" når der skal nedbrydes for at gøres plads til nyt."

Alle Hindu Deities er printet på 100% genbrugspapir, der er fri for klorin, og både har Svanemærket og det europæiske økomærke Blomsten.
Fordi papiret er genanvendt kan der være små prikker.

Plakater og postkort er produceret og printet i Danmark