Yogamii yogatøj hos Yoga Collective i Aarhus. Økologisk yogatøj i Århus

Yogamii, økologisk bomuld og lækkerhed


Yogamii er et dansk brand, der producerer lækkert yogatøj i økologisk bomuld. Deres design er simpelt og komfortabelt. Designet med øje for at dig, der skal bruge tøjet føler dig godt tilpas, hvad end du bruger det til yoga, sport eller hverdag.

Det danske team af designere, sætter ikke kun dig højt på listen af fokuspunkter. Også miljø og de ansatte på systuerne, er i fokus under produktionen af tøjet.

Yogamii var det første brand, vi havde på hylderne i Yoga Collective, og vi sætter stor pris på samarbejdet.
Moonchild’s collections are inspired by the colours and lights of the Scandinavian nature blended with beautiful and feminine minimalism

.
Moonchild Yoga Wear is designed in Denmark and made in EU with certified eco-friendly Italian fabrics. We are committed to eco-responsibility, and are mindful of every decision we make in the manufacturing process.

The driving force behind the Moonchild Yoga Wear brand is Louise Wang Nielsen. A skilled creative director, Louise’s eye for fashion, love for yoga and passion for the environment has created an international activewear brand.


Love the Earth & Share the Magic!
Mirins Copenhagen laver naturlige bade og kropspleje-produkter. Ingredienserne er naturlige og økologiske, og alle produkter er fri for konserveringsmidler og kunstig parfume. Forhandles af Yoga Collective.

Produkter og dufte, skabt ud fra viden om naturmedicin og aromaterapi, til at forkæle krop og sind


Mirins Copenhagen producerer og sælger naturlige kropsplejeprodukter, hvor der kun bruges naturlige og økologiske produkter. Produkterne er fri for konserveringsmidler, og der er ingen kunstigt fremstillet parfume. Mirins’ produkter er udviklet på en baggrund af naturmedicin og aromaterapi. Målet er at forkæle kroppen og samtidig give humøret et boost. Alle produkterne er håndlavede for at sikre den højeste kvalitet.
Jane, der er ejer af Mirins Copenhagen, er certificeret aromaterapeut. Hun har brugt sin kreativitet, passion og ekspertise til at frembringe de signatur blandinger du finder i Mirins’ forskellige produkter. Det er målet at skabe de produkter, der er bedst for både din hud og dit humør.

Mandala, mandala fasion, mandala yogatøj, mandala yoga clothes, yoga fashion, yoga wear, tencel, gots, yoga collective aarhus, aarhus, yoga collective

Yogatøj, skabt i Tyskland med respekt for miljøet


Mandala skaber funktionelt tøj, og der er både til din yogapraksis og komfortabelt tøj til før og efter praksis.

Hos Mandala arbejder de med økologisk bomuld, bæredygtigt tencel og genanvendte materialer. De har øje for lækre detaljer, komfort, og selvfølgelig miljørigtig produktion.
Lige som vi elsker det hos Yoga Collective.

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse har en særlig plads i Mandala og designer Nathalie Priegers hjerte. Derfor er deres materialer miljøcertificeret og fremstillet de bedste steder.