Klippekort, medlemskaber og workshops

Når du køber adgang til Yoga Collectives yogahold og workshops bør du vide lidt om vores returregler og retningslinjer. Her kan du se priserne på klippekort, medlemskaber mm.

Køb af klippekort, medlemskaber, workshops og anden betaling, der giver adgang til Yoga Collectives udbud af yoga refunderes ikke.

Klippekort og Drop in

Klippekort og Drop In klasser giver adgang til klasser på skemaet, men ikke adgang til yogaklasser markeret som workshops eller forløb.

Alle klippekort har en udløbsdato. Skulle du mod forventning ikke nå at anvende dine klip, kan du i nogle tilfælde få dit klippekort forlænget med 30 dage. Løbetiden på introkort med 3 klip er 6 måneder, på 5 klip er den 12 måneder, på 10 klip er den 18 måneder og på 15 klip er den 24 måneder.

Drop-In køb skal anvendes inden 6 måneder efter køb.

Klippekort, der sælges som tilbud har en kortere løbetid, og disse forlænges ikke.
Mistede klip ved manglede fremmøde eller for sen afmelding refunderes ikke.

Medlemskaber

Vilkår og priser for medlemskaber med automatisk fornyelse:
Oprettelsesgebyr: 0 kr.
Opsigelsesperiode: løbende måned + 30 dage.
Bero: 4 gange om året kan du gratis sætte dit medlemskab i bero fra 7 dage og op til 1 måned.

OBS:10 % rabat gives til: studerende på SU, pensionister, dagpengemodtagere, langtidssygemeldte og lignende. Gælder ikke Fri Formiddag.

Sæt medlemskab i bero
Du kan vælge at lave bero-periode helt ned til 7 dage og op til 1 måned. Det kan du gøre gratis 4 gange om året. Ønsker du, at gøre det mere end 4 gange på et år, koster det et gebyr på 50 kr pr. gang. Et medlemskab kan dog ikke sættes i bero i opsigelsesperioden. Du sætter medlemskabet i bero ved at sende os en email senest 5 hverdage inden dit medlemskabs betalingsdato (log ind og se datoen under 'Min Profil'. Du skal være opmærksom på, at medlemskabets betalingsdato rykkes fremad med det antal dage du sætter medlemskabet i bero. Du finder vores email her

Afmelding af klasser
Ved for sen afmelding af klasser får medlemmer en bøde på 25 kr / ved udeblivelse 40 kr. Får du en bøde, bliver pengene trukket på det betalingskort, der er opgivet i forbindelse med medlemskabet. Det gælder både fuldt medlemskab, studiemedlemskab og fri formiddag og alle periodekort. Bøder trækkes en gang om måneden.

Opsigelse af medlemskab

Beløbet trækkes automatisk hver måned, indtil du afmelder medlemskabet ved at klikke på 'Stop medlemskab' under 'Min Profil'. Husk, at opsigelsesperioden er løbende måned + 30 dage.
Hvis dit medlemskab f.eks. er aktivt fra d. 1. oktober, og du opsiger det d. 15. oktober, så er den sidste dag du kan deltage på klasser d. 30. november (i dette eksempel bliver der altså betalt for medlemskabet d. 1. oktober og den 1. november).

Periodekort - Ubegrænset yoga uden binding

Periodekort er for dig, der gerne vil komme ofte til yoga i perioder, men ikke vil bindes af en opsigelsesperiode.

*10 % rabat gives til: studerende på SU, pensionister, dagpengemodtagere, langtidssygemeldte og lignende. Dog ikke på Fri Formiddag

Periodekort er aktivt fra den dag du køber. I den periode kan du melde dig på alle de klasser du vil (workshops og forløb er ikke med i prisen).

BEMÆRK: Periodekortene er personlige og kan ikke deles eller overdrages til andre.

Afmelding af klasser
Ved for sen afmelding af klasser får medlemmer en bøde på 25 kr / ved udeblivelse 40 kr. Får du en bøde, bliver pengene trukket på det betalingskort, der er opgivet i forbindelse med medlemskabet. Det gælder både fuldt medlemskab, studiemedlemskab og fri formiddag og alle periodekort. Bøder trækkes en gang om måneden.

Workshops

Yoga Collective prøver vi altid at have spændende yogaworkshops på programmet. Det kan enten være med de undervisere du kender fra Yoga Collective, eller undervisere fra ind og udland, som vi synes har noget særligt spændende at byde på.

Når du vil tilmeldes en workshop, der er arrangeret af Yoga Collective, så foregår bookingen gennem vores bookingsystem.

Når betalingen er gennemført er pladsen din, og den refunderes hverken helt eller delvist, medmindre workshoppen mod forventning aflyses. Du er velkommen til at sælge din plads til anden side, hvis du selv er forhindret i at deltage. Hvis der er venteliste kan vi hjælpe med at skabe kontakt, men der er ingen garanti.