Handelsbetingelser for Yoga Collective ShopBetaling

Yoga Collective ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK, Danske kroner, og er inkl. moms.
Yoga Collective ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles.

Levering

Leveringstid 2 til 5 hverdage
Levering sker med GLS eller Dao
Gratis fragt på køb over 399 kr
Ved køb under 399 er fragtprisen til pakkeshop 39 kr.
.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening/brug af produktet / ydelsen.
Yoga Collective ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Følg henvisningerne på retursedlen, der er kommet med pakken.

Ved returnering

Hvis Yoga Collectives returportal bruges til at bestille fragten koster det aldrig mere end 39 kr at returnere et produkt. Returportalen findes her.

Bruger du ikke returportalen, skal reklamationer sendes til:
Yoga Collective ApS
Jægergårdsgade 14, 2..sal
8000 Aarhus C
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bliver pengene tilbageført til det kort pengene er hævet fra.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager pakken.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@yogacollective.dk

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Persondataforordning

Gældende Yoga Collective Shop

Når du handler hos Yoga Collective Shop beder vi kun om de informationer vi har brug for i forbindelse med regnskab og forsendelse. Vi deler ikke dine oplysninger med andre end de samarbejdspartnere vi har brug for, for at kunne tilbyde de services, som vi leverer. Du bliver ikke automatisk tilføjet til maillister. Yoga Collective har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Vi har databehandler aftaler med alle parter der indgår som led i handler med Yoga Collective ApS.

Den 25. maj 2018 træder EU persondataforordning i kraft, og den følger vi selvfølgelig. Derfor kan du efter denne dato få oplyst hvad vi har af informationer om dig. Få hjælp til adgang til at rette eller slette dine oplysninger m.v. ved at kontakte nadia@yogacollective.dk

Vi har databehandleraftaler med Epay/Bambora og Pakkelabels.dk i forbindelse med driften af Yoga Collectives webshop.

Handelsbetingelser for Yoga Collective Studio


Betalinger til Yoga Collective Studio foregår via Mindbody/optimal Payments & Paysafe.

Afmelding af medlemskaber

Hvis du har et medlemskab hos Yoga Collective, så trækkes beløbet automatisk hver måned, indtil du afmelder medlemskabet ved at skrive slutdato til info@yogacollective.dk - det skal gøres senest senest 5 hverdage før fornyelsesdatoen, ellers betales der for en måned mere.

Du finder fornyelsesdatoen ved at:
Logge ind i bookingsystemet
gå til 'min info' --> Account

Under autobetaling finder du startdato - det er den dag i måneden systemet giver besked til banken om, at der skal trækkes betaling for medlemskabet. Du kan ikke regne med, at det er den dag pengene reelt bliver trukket, hvorfor det er datoen angivet i vores system, der er gældende.

Afmelding af klasser

Skal du ikke deltage på en klasse, som du har meldt dig til, så skal du afmelde den senest 3 timer inden klassens start for at få dit klip returneret.

Du kan afmelde en klasse op til 3 timer før klassen begynder. Afmelder du senere mister du dit klip.

Hvis du har et medlemskab hos Yoga Collective pålægges en bøde på 25 kr. for medlemmer, hvis du udebliver fra en klasse eller afmelder dig mindre end 3 timer før klassens start. Pengene vil blive trukket på det betalingskort, der er opgivet i forbindelse med medlemskabet. Det gælder både fuldt medlemskab, studiemedlemskab og fri formiddag.

Bøderne bliver hævet en gang pr måned, og der gives ikke besked inden hævningen.

Du kan kun afmelde klasser online.

Afmelding af klasser:
gå til 'min info' --> 'My Schedule' i MindBody

Afmelding skal ske via bookingsystemet, og kan ikke gøres via mail, sms eller telefon

Tilbagebetaling

Betaling for medlemskaber, klippekort og workshops tilbagebetales ikke.

Persondataforordning

Gældende Yoga Collective Studio

Skal du gå til yoga i Yoga Collective skal du have en profil. Profilen bliver knyttet til din email, og vi bruger kun din email til at kontakte dig, hvis der er ændringer af klasser du er tilmeldt eller spørgsmål vedr. klippekort/medlemskab. Systemet bruger desuden din email til at sende automatiske informationer til dig. Du får kun nyhedsbreve fra os, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev via hjemmeside eller facebook.

Dit telefonnummer bruger vi til at sende sms'er hvis der er akutte ændringer af en klasse, du er tilmeldt. Det er ikke muligt at få automatiske sms-notifikationer.

Yoga Collective har ikke adgang til dine kortoplysninger.

Den 25. maj 2018 træder EU persondataforordning i kraft, og den følger vi selvfølgelig. Derfor kan du efter denne dato få oplyst hvad vi har af informationer om dig. Få hjælp til adgang til at rette eller slette dine oplysninger m.v. ved at kontakte nadia@yogacollective.dk

Vi har databehandleraftaler med MindBody online, Netbanx, og Mailchimp i forbindelsen med driften af Yoga Collective Studio.


Copyright 2016-2019